Animatievideo ter promotie van Brodit

Je hebt een gaaf product, dat je nu graag wilt promoten. Hoe ga je dat doen? Voor Broditcenter hebben wij gekozen om dit te doen met een animatie. Met bewegende beelden kun je namelijk op een aantrekkelijke, eenvoudige manier je boodschap duidelijk maken!

  • Product promoten

    De video is ingezet om een uniek product van deze klant te promoten.

  • Ook zonder geluid te begrijpen

    Er is rekening gehouden met het bekijken van de video zonder geluid. Dat is raadzaam wanneer je de video inzet op social media.

Uniek concept

De webshop voor houders (voor o.a. telefoon, tablet en navigatie) heeft een uniek concept dat ze graag aan de doelgroep laat zien. Het gaat om tweedelige houders. Een clip voor in elk soort voertuig en een houder voor elk type device. Dit concept van Broditcenter heeft wel wat uitleg nodig en ook is het belangrijk de voordelen ervan te benoemen.

Van storyboard tot video

Onze designer Tirza is begonnen met een storyboard, waarin ze letterlijk de shots schetst die in de video moeten. Deze zijn afgestemd met de klant en verder uitgewerkt tot een animatie. De animatie is gemaakt in een stijl die past bij Broditcenter en haar website.

Uniek concept

Een animatie zoals deze werkt super op social media. Bewegend beeld trekt namelijk de aandacht tijdens het scrollen door de tijdlijn.

Tirza Braakman

Animatie met én zonder geluid

Bekijk je de animatie met je geluid aan, dan hoor je ook een voice over die alles toelicht. Hiervoor hebben we een tekst geschreven en afgestemd met de klant. Deze is door een stemacteur ingesproken. Op die manier is er een professionele, duidelijke voice over gemaakt die goed te volgen is. Bovendien is er gebruikgemaakt van geluidseffecten en een subtiel achtergrondmuziekje. Die maken de animatie helemaal af!

Promoten op social media

De animatie is bedoeld om op zowel de website als social media te plaatsen. Met name voor dat laatste hebben we rekening gehouden met het feit dat veel gebruikers de video bekijken zonder geluid. De video is zó ingestoken, dat hij ook zonder geluid goed te begrijpen is. Met voldoende maar zeker niet te veel tekst en het gebruik van opsommingen.

Voice over

De animatie van Brodit

Nieuwsgierig hoe de animatie is geworden? Bekijk deze dan snel.

Over Broditcenter

Broditcenter is specialist in mobiele accessoires voor voertuigen. De webshop levert houders voor alle soorten apparaten, van smartphones tot portofoons. Ook voor elke auto, maar ook alle andere vervoersmiddelen zoals motoren of heftrucks heeft Broditcenter de juiste toestelhouders.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor