Geüpdatet jaarverslag voor Accres: interactieve infographic

Voor Accres mochten we in 2017 al een jaarverslag opmaken als interactieve infographic. Ze wilden geen boekwerk meer, maar iets overzichtelijks en unieks als jaarverslag. Dat leidde toen tot een leuke meet-up waarin toffe ideeën zin besproken. Dit nieuwe jaarverslag is gemaakt op basis van de versie die in 2017 uit de ideeën van de meet-up kwam.

  • Een unieke weergave van de jaarcijfers

    Geen boekwerk meer en geen droge stof. Het wordt dynamisch en overzichtelijk!

  • Origineel gepromoot

    Voor jet jaarverslag is ook nog eens origineel promotiemateriaal gemaakt.

Interactieve infographic als jaarverslag

Voor de herkenbaarheid laten we de cijfers en informatie zien in hetzelfde landschap. Wederom navigeert een fietsje door het landschap van Accres, waarbij de feiten en cijfers in vlakken voorbij komen. Bij het klikken verschijnt er een venster met aanvullende informatie, cijfers en afbeeldingen. Wat wel anders is: de iconen in de vlakken zelf en de mini-animaties die daarbij horen. Deze hebben we op maat gemaakt, zodat ze aansluiten bij de onderwerpen die besproken worden.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder een voorproefje. Of bekijk de website gewoon zelf hier!

We zien ze vliegen! Origineel promotiemateriaal

Om de website te promoten is er een ludieke actie bedacht. De url van de website hebben we laten bedrukken op een vlieger. De vlieger werd, samen met een informatief kaartje, verpakt en verspreid onder de doelgroep.

Het leuke is: de vlieger komt ook terug op de website, waarbij deze als navigatie-element funcitoneert.

Ook een jaarverslag laten opmaken als interactieve infographic?

Jaarverslagen hoeven niet saai te zijn! Door ze op een originele manier op te maken en interactief te maken blijft de informatie langer hangen bij je personeel en je klanten. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? We helpen je graag verder met het realiseren van een interactief jaarverslag!

Over Accres

Accres is een groeiende dienstverlenende onderneming in de vrijetijdssector. Accres beheert en exploiteert meer dan 80 gebouwen en voorzieningen in Apeldoorn en Almelo op het gebied van sport, educatie, ontspanning en recreatie. Bezoekers en klanten kunnen gebruik maken van een breed en betaalbaar aanbod van aantrekkelijke producten en diensten.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor