Aquacentrum Malkander

Opdracht aan Dunique

Aquacentrum Malkander is een recreatieve voorziening in Apeldoorn. Als deelmerk van Accres maakte de website voorheen integraal deel uit van de website van Accres. Voor een betere aansluiting op de wensen van de klant was er behoefte aan een eigen herkenbare identiteit. Hiervoor is er gestart met de realisatie van een eigen website waarop het zwembad alle gewenste informatie in een eigen stijl kan publiceren.

Resultaat

Vooraf hebben we een ontwerp gemaakt met een globale indeling van de website. Na de tevreden reacties zijn we het designproces gestart om een nieuwe stijl neer te zetten voor het binnenzwembad. Promotie van activiteiten/aanbiedingen, het zwemaanbod en het rooster spelen hierin een grote rol voor zowel nieuwe als bestaande bezoekers. Het rooster laat de activiteiten van de dag per zwembad zien in een tijdlijn. Door op de links te klikken, krijgt de bezoeker direct meer informatie over de activiteiten en kan het weekprogramma worden bekeken. Hierdoor beschikt de gebruiker altijd over de meest actuele informatie.

Bekijk de website.

ExpressionEngine

De website is geheel responsive en is gebouwd in ExpressionEngine; een betrouwbaar en flexibel CMS met veel mogelijkheden voor de contentbeheerder. Het rooster is ontwikkeld met Javascript en AJAX.

Over Aquacentrum Malkander

Aquacentrum Malkander is een zwembad met verschillende faciliteiten. Het zwemaanbod bestaat uit: recreatief, banen zwemmen, ouder en kind zwemmen, zwemschool en aquasporten. Ze hebben drie binnenzwembaden en in de lente en zomer kan er ook gebruik gemaakt worden van het buitenbad met ligweide. Aquacentrum Malkander is een deelmerk van Accres.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een nieuwe website of een restyle van uw bestaande website?

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor