Nieuw design voor website Apeldoeners

Vraag van de Apeldoeners

De oude website van de Apeldoeners stond inmiddels al een behoorlijke tijd live en was wel aan een update toe. De klant had zowel op gebied van het design als de functionaliteiten een aantal wensen:

  • Nieuw, fris design met een zakelijke, professionele uitstraling
  • Nieuwe opmaak slider, waarbij de leden van de Apeldoeners en hun ondernemingen goed tot hun recht komen
  • Meer aandacht voor blogs en actualiteiten
  • Betere koppelingen van en naar social media-kanalen
  • Responsive-design, zodat de website zich altijd netjes presenteert

Redesign van de website

Wij hebben de Apeldoeners website volledig op de schop genomen. Niet alleen het design is vernieuwd, ook de structuur van de site is opnieuw ingedeeld en er is opnieuw gekeken naar functionaliteiten. Dat laatste betreft vooral de afgeschermde pagina: deze wordt pas zichtbaar na een inlog door één van de aangesloten ondernemers. Hier kunnen alle Apeldoeners belangrijke en nuttige documenten downloaden.

De structuur van de vernieuwde website is een stuk overzichtelijker. Onder het hamburgermenu vallen vijf menu items: Home, Blog & Nieuws, Apeldoeners, Events en Contact. Door het menu opnieuw in te delen zal de bezoeker sneller vinden wat hij zoekt en worden eindeloze zoektochten voorkomen.

De look and feel van de website is clean, fris en zakelijk. De leden de Apeldoeners spelen een belangrijke rol op de website. Men kan bij het eerste bezoek gelijk zien welke ondernemers er bij de Apeldoeners zijn aangesloten. Door het kleurenpallet rustig te houden met blauwtinten en lichtgrijs, oogt de website rustig en professioneel.

Bekijk de website

ExpressionEngine Content management systeem

De website is gerealiseerd in het ExpressionEngine CMS, een veel gebruikt content management systeem van Dunique om de website zeer gebruiksvriendelijk te beheren. De klant kan zo zelf blogs, nieuwsitems en evenementen toevoegen.

Over de Apeldoeners

De Apeldoeners is een groep enthousiaste ondernemers uit Apeldoorn en omgeving. Aangesloten Apeldoeners hebben elk hun eigen expertise in uiteenlopende branches. Bij evenementen staat het maken van nieuwe contacten en het hebben van een leuke tijd centraal. Regelmatig organiseren de Apeldoeners barbecues, filmavonden of rally’s.

Meer weten over het redesign van een website?

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor