Realiseren nieuwe website en narrowcasting Sporthal PWA uit Epe

Vraag aan Dunique

De stichting beheer sporthal PWA uit Epe heeft Dunique benaderd om te adviseren en te helpen bij het verbeteren van de communicatie naar gebruikers en bezoekers van de Epense sporthal. De huidige website is sterk verouderd.

De stichting was ook geïnteresseerd in onze narrowcasting oplossing. Een ideale manier om actuele informatie te delen op locatie.

Realisatie website Sporthal PWA

Door in het ontwerp beeldmateriaal van sporters te gebruiken, worden de gebruikers van de sporthal (de sportievelingen) centraal gezet. De website zelf heeft voornamelijk een informerend doel, voor zowel de ‘vaste’ gebruikers van de sporthal als haar bezoekers.

Informatie op de website bestaat vooral uit achtergrondinformatie over de sporthal en de stichting, contactgegevens en een verwijzing naar de vaste gebruikers. Het reserveren van de sporthal kan tevens via de website aangevraagd worden.

Op de website is ruimte om artikelen (nieuws, acties, activiteiten e.d.) te plaatsen, die uiteindelijk ook gepubliceerd worden via de narrowcasting oplossing.

Narrowcasting informatie schermen

In de sporthal (sportcafé, ingang, hal) worden diverse beeldschermen opgehangen waarop de narrowcasting presentatie getoond worden. Dit biedt de mogelijkheid om bezoekers van de sporthal te informeren. Op elk scherm kan afwijkende informatie getoond worden. Zo kan het zijn dat in het sportcafé horecá-aanbiedingen voorbij komen, terwijl in de sporthal zelf het reserveringsschema wordt getoond.

De content kan ingesteld worden per scherm, waarbij de actualiteit van de website automatisch overgenomen wordt, net als social media berichten. Op het moment dat een vaste gebruiker een sporthal heeft gereserveerd dan is het mogelijk om de narrowcasting een andere presentie te laten weergeven.

Kortom: de informatie kan specifiek afgestemd worden op de bezoekers van dat moment.

Bekijk hier de nieuwe website van PWA!

Over de stichting PWA

De stichting beheer sporthal PWA is opgericht aan het eind van de jaren ’60 van de vorige eeuw bij de ingebruikname van de eerste PWA sporthal, die in 2009 door brand werd verwoest. De stichting heeft tot doel het exploiteren, zonder winstoogmerk, van één of meer sportaccommodaties ter bevordering van de binnensport in de meest ruime zin.

Meer weten welke narrowcasting-oplossing wij voor jou hebben?

Jouw doelgroep informeren met narrowcasting?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor