Complete corporate identity voor Arcus IT

Arcus IT, een ICT infrastructuur bedrijf uit Zwolle, heeft ons gevraagd om een heel nieuw Corporate Identity neer te zetten. Dit traject heeft onder andere bestaan uit het realiseren van een nieuw logo met een uitgebreid huisstijlpakket, reclame-uitingen voor zowel in als rondom het pand, een uitgebreide website en diverse items voor de Accountancy Expo waar ze jaarlijks te vinden zijn.

 • Realisatie Arcus IT

  Ontwikkeling van een complete corporate identity

 • Voor de beurs

  Vormgeving en uitvoering in beursaankleding

Ontwikkeling van een complete corporate identity

Van logo tot website: De Corporate Identity van Arcus IT hebben we van begin af aan mogen vormgeven. Fase één is het logo geweest met als belangrijkste kenmerk ‘herkenbaarheid’ en met de optie om het onderschrift ‘service on demand’ toe te kunnen passen. Middels brainstormsessies is de uitstraling verder bepaald en enorm uitgebreid in diverse huisstijlitems. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 • Visitekaartjes
 • Briefpapier
 • Enveloppen
 • Word- en powerpoint sjablonen
 • Compliment card
 • Computerstickers
 • Autobestickering

Daarnaast hebben we voor de vestiging van Arcus IT parkeerbordjes, vlaggen en visuals voor in het pand ontworpen. Tijdens dit hele proces zijn we ook gestart met de website, die ontwikkeld is in ExpressionEngine CMS. Een informatieve website vol karakter door gebruik van frisse kleuren, HD beeldmateriaal en typografische elementen.

Concept en design van beursuitingen

Jaarlijks heeft Arcus IT een beurs voor ICT’ers. Om op deze beurs zo veel mogelijk op te vallen en een blijvende indruk bij bezoekers achter te laten, hebben we een uniek concept bedacht met als thema ‘we go even further than the cloud’. Het geheel is compleet aangekleed met merchandise, banners, futuristische pakken en een kok die de bezoekers voorzag van futuristische hapjes. Standbezoekers waren in de wolken!

Inmiddels weet Arcus IT ons regelmatig te vinden voor een ontwerp van flyers, een (gepersonaliseerde) uitnodiging, advertenties of ander drukwerk.

Over Arcus IT

Arcus IT, een ICT infrastructuur bedrijf uit Zwolle, met als doel om door middel van acquisities en autonome groei een toonaangevende middelgrote ICT dienstverlener neer te zetten die vooral middelgrote, maar ook kleinere organisaties ondersteunt bij de inzet van ICT producten en diensten ten dienste van hun bedrijfsdoelstellingen.

Meer weten over strategie & concept?

Een passend concept bij jouw identiteit?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor