Folder met kortingsbonnen voor Visit Heerde

Erica van Visit Heerde wilde graag mensen kunnen belonen die naar Heerde zijn gekomen voor hun vakantie of gewoon om te recreëren. Er was iets ludieks nodig, iets waar je ook écht wat aan hebt. Die vraag, daar wisten we bij Dunique wel raad mee!

  • Gekoppeld aan interactieve kaart

    Door middel van een QR-code

  • Natuurlijk papier

    Het zogeheten Biotop

Info én korting

Vraag: iets

ludieks om kortingsbonnen mee uit te delen

Dit keer hebben we voor Visit Heerde een iets ander soort uiting dan normaal. Voor Visit Heerde hebben we vaker leuke opdrachten mogen uitvoeren. Zo hebben we twee keer een magazine mogen maken, met informatie over de gemeente Heerde en een sfeerimpressie. Nu is er vraag naar iets ludieks om kortingsbonnen mee uit te delen. Iets wat qua stijl aansluit op de eerder gemaakte magazines. Diezelfde uiting moet daarnaast ook wat algemene informatie geven waar bezoekers wat aan hebben.

Passende stijl

Resultaat: een folder met kortingsbonnen

En dat is gelukt! Het is een folder met kortingsbonnen geworden met een sfeerbeleving van dit mooie stukje Veluwe.Bovendien is deze folder gekoppeld aan de interactieve kaart die we al eerder hebben gecreëerd voor Visit Heerde. Deze is via een QR-code op de folder te vinden.

Het is een geweldige creatieve uitdaging om offline met online te combineren!

Tirza Braakman

Natuurlijk papier

Wist je overigens dat de folder met kortingsbonnen van hetzelfde papier is gemaakt als het magazine? Beide uitingen zijn gemaakt van de papiersoort die Biotop heet. Deze papiersoort geeft met een wat gebroken witte basiskleur een natuurlijke uitstraling. Het voelt ietsje anders aan dan normaal papier en is bovendien FSC-gecertificeerd. Dat betekent dat het hout waar het papier uit is gemaakt, gewonnen is uit verantwoord beheerde bossen. Leuk om te weten is overigens dat de folder gedrukt is in Heerde zelf!

Korting en cadeautjes!

De folder met kortingsbonnen is vooral bedoeld voor mensen die in Heerde verblijven. In een hotel, bed and breakfast of iets anders. Met de folder kun je bij diverse ondernemers in de gemeente Heerde korting of een cadeautje krijgen. Er doen restaurants mee, een bakkerij, een slagerij, een golfbaan en een divers aanbod van nog meer ondernemers. Voor ieder wat wils dus!

Over Visit Heerde

Visit Heerde is zowel gastheer- als marketingorganisatie voor de hele gemeente Heerde. Daaronder vallen de plaatsen Heerde, Wapenveld, Veessen en Vorchten. Visit Heerde is er voor bezoekers, maar ook de eigen inwoners. De organisatie vertelt ze graag wat er zo leuk en mooi is aan de gemeente en waarom de gemeente het bezoeken waard is. Bezoekers en inwoners worden door middel van een magazine en website voorzien van alle informatie over Heerde die ze willen weten. Van restaurants tot dagjes weg of evenementen, alles kun je vinden!

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor