Gave bijbaan-campagne voor Accres

In samenwerking met onze klant Accres hebben we een campagne ontwikkeld. Accres is op zoek naar medewerkers in verschillende functies. Vooral (bij)banen en in de horeca staan open. De uiteindelijke campagne is een overkoepelende campagne die herkenbaar is voor alle locaties. In totaal zijn er vier varianten.

  • Online én offline

    Diverse uitingen online en offline versterken elkaar. Op deze manier bereik je de doelgroep overal.

  • Herkenbaar

    De locaties waar de bijbanen zich bevinden, worden herkenbaar weergegeven in de uitingen.

Campagne

Elke poster een eigen achtergrond

Uniek aan werken bij Accres is dat je werkt in een leuk en gezellig team in een bijzondere omgeving. Dit wilden we laten zien op de posters. Op elke poster staat een unieke achtergrond, bijvoorbeeld het Boschbad of de kartbaan van ZERO55. We hebben de volgende varianten aan posters gemaakt:

  • Gave bijbaan, gratis zwemmen: achtergrond Boschbad
  • Gave bijbaan, gratis zwemmen: achtergrond Kinderparadijs Malkenschoten
  • Gave bijbaan, gratis zwemmen: achtergrond horecamedewerker (overkoepelend voor alle locaties)
  • Gave bijbaan bij ZERO55: achtergrond ZERO55

Posters

Gave bijbaan, gratis zwemmen

Bewust is gekozen om je toekomstige werkomgeving te laten zien in plaats van een foto van de doelgroep. Dus geen horecamedewerker laten zien, maar de plek waar deze horecamedewerker komt te werken. De opmaak is verder heel duidelijk gehouden. Vooral voor langs de weg is het belangrijk dat de boodschap binnen een paar seconden te lezen én te begrijpen is.

De titel, ‘Gave bijbaan, gratis zwemmen’, valt door de vormgeving als eerste op. Daarna de URL werkenbijaccres.nl en als mensen nog iéts langer kijken, lezen ze ook de verwijzing naar de Instagram-pagina. Als ze deze missen is dat niet erg, de boodschap is alsnog duidelijk.

stoep- bord

Uitingen

De campagne is breed uitgerold met posters op borden langs de weg, posters in stoepborden, A3- en A4-posters en flyers. Ook is er een Instagram-account aangemaakt. Op de posters wordt naar deze Instagram-pagina verwezen.

Landingspagina

We hebben ook een speciale landingspagina gemaakt. Hier staan de vier posters naast elkaar, voor de herkenning. Vanuit daar kunnen bezoekers doorklikken naar de vacatures die bij de posters horen.

Insta

Over Accres

Accres is een multi-maatschappelijke dienstverlener. Zij werken met totaalconcepten om iedereen te laten beleven, leren, bewegen, ontspannen en ervaren. De concepten van Accres zijn allemaal terug te leiden naar het bestaan van Accres, namelijk Accommodaties, Recreatie, Educatie en Sport. Merken als Kinderparadijs Malkenschoten, Aquacentrum Malkander, het Openlucht Filmfestival in Apeldoorn, Stadspark Berg & Bos en ZERO55 worden allemaal geëxploiteerd door Accres.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor