Vernieuwde website voor Recca Hairstyling

Een nieuw jasje, dat kon de website van Recca Hairstyling wel gebruiken, vonden de medewerkers van deze kapsalon. Inhoudelijk hetzelfde idee, maar makkelijker om mee te werken. Dat gaan we regelen!

  • Alles op één pagina

    Eenvoudig navigeren op dezelfde pagina

  • Strakke stijl met donker kleurgebruik

    Passend bij de stijl van Recca

Single page website

De vraag: informatieve en gebruiksvriendelijke website

De informatie over Recca, medewerkers, productlijnen, prijzen en contactgegevens, al deze informatie stond al op de website, en mag ook blijven staan. Actualiteiten worden aan de vernieuwde website toegevoegd. Alle aspecten moeten in een nieuw jasje gestoken worden. Online een afspraak maken, dat kan net als voorheen op een eenvoudige manier.

Een nieuwe stijl voor een informatieve en gebruiksvriendelijke website, daar kunnen wij voor zorgen!

Classy stijl

Het ontwerp van de vernieuwde website

Yes, we mogen aan de slag! Het ontwerp is opgezet middels grote afbeeldingen in combinatie met donker kleurgebruik. Dat maakt het classy en strak, passend bij Recca. Het is belangrijk om op de website al een beetje de sfeer van de kapsalon mee te krijgen. Bij Dunique werken we het liefst met eigen beeldmateriaal en duidelijke sfeerfoto’s. Middels de beeldbanken van de partners van Recca Hairstyling hebben we de website van mooi beeldmateriaal kunnen voorzien. Daarnaast zijn er oranje accenten toegevoegd aan de website, zoals je bijvoorbeeld in de buttons vindt. Dat oranje komt subtiel voor in het logo, dus dat past perfect!

Website vernieuwen in Expression Engine

Bij Dunique zijn we thuis in diverse CMS systemen, maar ExpressionEngineCMS blijft tóch wel één van de fijnste. Het werkt gestructureerd en is relatief gebruiksvriendelijk. Dankzij een integratie met salonhub is het eenvoudig online plannen van een afspraak mogelijk gemaakt.

Online afspraak maken

Resultaat: vernieuwde website, mét informatie en reserveermogelijkheid

Aan de hand van de wensen van de klant, zijn we gekomen tot een single page website. Alles vind je op één pagina. Door middel van scrollen of door te selecteren in het hamburgermenu, kom je bij de informatie die je zoekt. Overigens kun je via de nieuwsberichten wel doorklikken naar nieuwe pagina’s.

Eenduidige stijl

De stijl van de website is zó gemaakt, dat deze eenvoudig in te zetten is in andere uitingen. Op die manier creëren we eenheid in alle uitingen die er (in de toekomst) kunnen worden gerealiseerd voor Recca. Denk hierbij bijvoorbeeld aan posters. Recca creëert hiermee een sterk merk dat herkend wordt!

Bekijk de website!

De combinatie van een aansprekende stijl en gebruiksvriendelijkheid zorgt ervoor dat bezoekers op de pagina blijven én sneller aangespoord worden tot actie!

Robert de Weerd

Over Recca Hairstyling

Als Apeldoornse kapsalon is Recca Hairstyling gespecialiseerd in het creëren van een passend kapsel voor iedereen. Daarnaast is specialisme op gebied van kleuren aanwezig. Ook in het knippen van kinderen is de kennis en kunde aanwezig en daarnaast kunnen bruidskapsels hier op vakkundige wijze gerealiseerd worden.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor