Intranet DROS facility groep

DROS facility groep is al lange tijd een vaste klant van Dunique. Voor Dros verzorgt Dunique een totaal pakket aan diensten. Onlangs kwam Dros met de vraag of Dunique ook een Intranet kan maken t.b.v. de communicatie naar haar personeel. Dit hield voor Dros in:

  • Aanmelden evenementen

    werknemers kunnen zich aanmelden voor evenementen die georganiseerd worden door Dros

  • Maar ook..

    Laatste nieuws bekijken, interne documenten inzien en weten welke collega's werken bij Dros Facility Groep

Resultaat

Dunique heeft op basis van de voorstellen en gesprekken een intranet uitgewerkt waar werknemers snel, makkelijk en duidelijk alles inzichtelijk hebben.

Wanneer een gebruiker inlogt, ziet hij/zij direct het laatste nieuws, aankomende agenda items en aankomende verjaardagen. Verder is een duidelijk menu uitgewerkt, van waaruit een werknemer naar de meest belangrijkste pagina’s kan navigeren.

De belangrijkste pagina’s op een rij:

  • Download pagina; snel belangrijke documenten downloaden. Denk hierbij aan declaratieformulieren, verlofaanvragen etc.
  • Agenda; alle activiteiten overzichtelijk op een rij. Een werknemer kan zich hier aanmelden zodat de inschrijving direct bekend is bij de organisatie.
  • Medewerker/smoelenboek pagina; op deze pagina zijn alle medewerkers te zien. Dit is een erg leuke toevoeging zodat je weet met wie je werkt of te maken hebt.
  • Verjaardaglijst; naast de medewerker pagina is er een speciale verjaardaglijst gemaakt. Van hieruit is altijd te zien wie er jarig is en/of wanneer iemand jarig is. Leuk om te benoemen is dat Dros deze mensen in het zonnetje zet.

Het intranet is naast de gewone site “dros.nl” website opgezet. Voor een contentbeheerder betekent dit, dat alles vanuit één systeem beheerd kan worden.

Inmiddels is het intranet in bedrijf en horen we van Dros dat dit intern zeer positief is opgepakt. Veel mensen loggen in, melden zich aan voor een agenda of kijken met wie ze te maken hebben via het smoelenboek.

Een eigen portaal bouwen?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor