Narrowcasting bij DROS schoonmaakdiensten

De narrowcasting-presentatie Om het wachten in de wachtruimte aangenamer te maken, worden bezoekers geïnformeerd door middel van narrowcasting. Zo blijft de bezoeker op de hoogte van actualiteit uit het binnen- en buitenland (koppeling met NU.nl) en informatie over DROS zelf.

Over Dros narrowcasting

Een koppeling met de eigen website zorgt ervoor dat de meest recente nieuwsitems en openstaande vacatures automatisch uitgelezen worden.
Omdat DROS persoonlijkheid erg belangrijk vindt, is er tevens gekozen om diverse medewerkers en referenties in de presentatie voorbij te laten komen.

De presentatie is verder aangevuld met o.a. weersverwachting, verkeersinformatie en een korte bedrijfsvideo. Daarbij heeft DROS de mogelijkheid om informatie specifiek voor de wachtruimte toe te voegen aan de presentatie. Zowel beeld als tekst kunnen eenvoudig (en op afstand) beheerd worden.

Onze narrowcasting-oplossing in het kort

Wij hebben voor narrowcasting een eigen softwareoplossing ontwikkeld met de naam Qast. Hiermee is het voor iedereen mogelijk een presentatie te beheren op een hele gebruikersvriendelijke manier De invulling van de presentatie is deels afkomstig van externe bronnen (zoals bijvoorbeeld jouw eigen website, social media en externe platforms) en kan daarbij aangevuld worden met informatie die specifiek bedoeld is voor de presentatie. Een narrowcasting-presentatie is dus makkelijk te beheren en blijft altijd actueel.

Meer weten over onze narrowcasting oplossing?

Jouw doelgroep informeren met narrowcasting?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor