Fris webdesign voor DROS

Dunique en DROS facility groep kennen elkaar al een poosje. Wij verzorgden al eerder hun website, een Magento webshop en alle overige huisstijl- en communicatieuitingen.

De vorige website dateerde alweer uit 2013, tijd voor een verfrissende website!

Design en bouw website voor DROS

In het ontwerp voor de nieuwe website is de focus gelegd op de schoonmaakdiensten. Een grote slider en eigen beeldmateriaal laten deze duidelijk zien. Natuurlijk is de website voorzien van een responsive design, zodat deze zich altijd netjes presenteert op zowel een mobiele website als op andere beeldschermformaten. Gezien de dienstverlening onder te verdelen is in veel werkzaamheden, is gekozen voor het zogeheten mega menu, zodat alle diensten hierin overzichtelijk worden gepresenteerd. Doorlopend is DROS op zoek naar personeel, waardoor de website ook voorzien is van een vacaturebank.

DROS, een bekende naam uit de omgeving

In Apeldoorn en omgeving is DROS een zeer bekend bedrijf met jarenlange ervaring en veel tevreden klanten. Reden genoeg om de website te voorzien van referenties die de waardering over DROS uitspreken.

SEO vriendelijke teksten

Niet geheel onbelangrijk, bij zowel de technische realisatie als de content (zoekmachine vriendelijke teksten) is rekening gehouden met zoekmachine-optimalisatie.

Bekijk hier de nieuwe website van DROS!

Over DROS facility groep

DROS facility groep heeft sinds 1985 ervaring in de schoonmaakbranche en interieurverzorging. Vandaag de dag levert het bedrijf uiteenlopende facilitaire dienstverlening, waaronder interieurverzorging, glasbewassing, groenvoorziening en technische dienst.

Ook opvallen in de zoekmachine?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor