Nieuw design website en drukwerk voor Openlucht Filmfestival Apeldoorn

Opdracht aan Dunique

Om het festival onder het Veluwse publiek onder de aandacht te brengen is het van belang dat het goed gepromoot wordt. Wij hebben hiervoor dit jaar een nieuwe, frisse stijl ontwikkeld en deze toegepast en door vertaald op de volgende uitingen;

  • Website
  • Drukwerk, oa: posters, flyers, entreeticket, hekwerkbanners
  • Narrowcasting
  • Facebookadvertenties

Nieuwe website voor Openlucht Filmfestival

In het design is rekening gehouden met het doel van de site; bezoekers trekken. Dit resulteerde in een overzichtelijk design waar sfeerbeelden de bezoeker enthousiasmeren om naar Stadspark Berg en Bos te komen. De sfeervolle zwart-wit foto’s geven alvast een goede indruk van het festival. Samen met de overzichtelijke witte vlakken vormt dit een mooi contrast, waardoor de bezoeker zich al bijna op het festivalterrein in het bos waant.

Uit de statistieken bleek dat een merendeel van de gebruikers van openluchtfilmfestival.nl de site via mobiel bezoekt. Er is daarom goed gelet op gebruikersvriendelijkheid, ook voor mobiele bezoekers. De website is gebouwd als een single-page oplossing in een parallax-uitwerking. Met een groot hamburgermenu kan de gebruiker snel vinden wat hij zoekt en hier gelijk naartoe navigeren. Een mooie combinatie van gebruikersvriendelijkheid en een aantrekkelijk design, ook voor de mobiele gebruiker. Bekijk het resultaat hier.

Drukwerk voor Openlucht Filmfestival

De stijl die we met de website hebben neergezet is natuurlijk doorgetrokken op offline uitingen. De posters zijn met de donkere foto’s en vormgeving sfeerbepalend, maar ook informatief. Op flyers en poster is het programma te zien. Geheel in stijl maakten we ook entreetickets, banners en advertenties voor op social media.

Over Openlucht Filmfestival Apeldoorn

Het Openlucht Filmfestival wordt dit jaar voor de 25e keer georganiseerd in Stadspark Berg en Bos in Apeldoorn. Bezoekers kunnen tijdens het evenement worden dagelijks genieten van een film in de open lucht. Op een doek van bioscoop formaat worden blockbusters en topfilms getoond, in uiteenlopende genres. Horror, chickflick of familiefilm? Alles komt voorbij, er is voor ieder wat wils! Op het evenement zijn ook horecafaciliteiten aanwezig.

Meer weten over een nieuwe website of drukwerk?

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor