Narrowcasting voor Löwik Wonen & Slapen

Vraag aan Dunique

Bij woonwinkel Löwik Wonen & Slapen wordt een ruim assortiment van verschillende woonmerken onder één dak aangeboden. Bezoekers kunnen woonartikelen kopen op verschillende afdelingen. Bij de verkoper ontstond de behoefte om door de hele winkel heen informatie te tonen over producten.

Het resultaat

Na het geven van een demo van onze narrowcasting oplossing, kwamen zij snel tot de conclusie dat dit een passende oplossing is. Vervolgens zijn de wensen verder besproken en hebben wij de omgeving ingericht.

Het resultaat bestaat uit een narrowcasting presentatie voor één van de woonmerken die Löwik Wonen & Slapen etaleert: Pronto Wonen. De presentatie draait momenteel in de winkel op de afdeling van Pronto Wonen. In de toekomst kunnen natuurlijk presentaties van andere woonmerken op andere afdelingen worden gedraaid.

De presentatie is eenvoudig van informatie te voorzien. Zowel advertenties (afbeeldingen) als video’s worden getoond op het scherm. Tevens worden recente aanbiedingen vanuit de website rechtstreeks gepresenteerd op het scherm, zodat de presentatie altijd actueel is.

Uiteindelijk is het mogelijk om in deze en andere vestigingen meerdere presentaties te tonen. Indien gewenst kan Löwik hierbij per vestiging andere presentaties laten zien. Vestiging-specifieke informatie kan worden aangevuld met overkoepelende informatie die juist voor alle vestigingen relevant is.

Bij het invullen van overkoepelende informatie kan de gebruiker zelf aangegeven op welke presentatieschermen deze informatie getoond moet worden. Het maakt niet uit of dit op 30, 300 of 3000 schermen getoond moet worden. Doordat je met een paar klikken meerdere presentaties kunt maken, wordt het maken van narrowcasting presentaties je makkelijk gemaakt.

Narrowcasting oplossing van Dunique in het kort

Het realiseren van een narrowcasting presentatie is makkelijk en gebruikersvriendelijk. Onze oplossing bied je de mogelijkheid om verschillende soorten informatie toe te voegen aan een narrowcasting-presentatie:

  • Artikel en/of afbeelding
  • Video
  • iFrame mogelijkheid
  • Slidershow van meerdere afbeeldingen
  • Weer en verkeer
  • Nu.nl nieuwsfeed
  • Integratie met social media kanalen
  • Koppelingen met externe systemen (maatwerk)

Over Löwik Wonen & Slapen

Löwik Wonen & Slapen is een woonwinkel met een breed aanbod aan meubelen. Winkelaars kunnen interieuraankopen doen voor hun woonkamer, slaapkamer en keuken.

De collecties banken, hoekbanken, fauteuils, bedden, keukens, vloeren en woonaccessoires worden overzichtelijk en stijlvol gepresenteerd in alle afdelingen. De meubelcollecties zijn verdeeld in alle woonstijlen, zoals landelijk, klassiek, modern, design, industrieel en lifestyle.

Jouw doelgroep informeren met narrowcasting?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor