Narrowcasting op meerdere locaties bij Caseware

Opdracht aan Dunique

CaseWare had de behoefte om medewerkers op kantoren in meerdere vestigingen te informeren over o.a. ontwikkelingen, projecten en salesinformatie. CaseWare heeft Dunique hiervoor benaderd om gezamenlijk de wensen en eisen in kaart te brengen om dit via de narrowcasting oplossing van Dunique te kunnen realiseren.

Resultaat

De software die Dunique ingezet heeft voor het realiseren van narrowcasting is het CMS ExpressionEngine. Voor dit systeem hebben wij een basis narrowcasting oplossing opgezet die we vervolgens uitgebreid hebben met de wensen van CaseWare. Hiervoor zijn koppelingen gerealiseerd met externe systemen, zodat de content automatisch gepubliceerd wordt.

Momenteel zijn er drie kanalen ingericht: één intern voor medewerkers, een beurspresentatie en een presentatie voor bezoekers. De verschillende kanalen tonen zowel hun ‘eigen’ content als de gedeelde, gezamenlijke, content.

De totale narrowcasting oplossing bestaat uit onderstaande functionaliteiten/content:

  • Nieuws, activiteiten en referenties: afkomstig vanaf eigen website
  • Koppeling met Pipedrive (offerte systeem: om sales (status offerte) te tonen)
  • Koppeling met Zendesk (tickets systeem: div. statistische gegevens over tickets)
  • Div. koppelingen met websites, waaronder Buienradar en ANWB
  • Berichten puur bedoeld voor narrowcasting (afbeeldingen, tekst, video)

Over CaseWare Nederland

CaseWare Nederland is de Nederlandse vertegenwoordiging van CaseWare International. Het hoofdkantoor van CaseWare Nederland is gevestigd in Apeldoorn. Zij zijn in Nederland de grootste aanbieder van gespecialiseerde software voor externe en interne accountants.

Dagelijks bedienen ze ongeveer 13.000 gebruikers. Ze ontwikkelen gebruiksvriendelijke en flexibele software waarmee accountants hun werk efficiënt, kwalitatief goed en met veel overzicht kunnen doen. De producten zijn gebaseerd op de basissoftware CaseWare Working Papers.

Weten welke narrowcasting-oplossing wij voor jou hebben?

Jouw doelgroep informeren met narrowcasting?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor