Nieuwe website voor Bushhouse Mediabureau

Mediabureau Bushhouse realiseert buiten poster- en abricampagnes en is al sinds 2009 onze klant. In 2018 werd een nieuw platform ontwikkeld voor een belangrijke functie binnen de website: het online bestellen van poster campagnes. Hiermee ontstond ook de wens om voor de corporate website een nieuwe, passende oplossing te bedenken. We werden benaderd om een nieuwe website vorm te geven en te realiseren voor Bushhouse.

Wensen voor de nieuwe website

Bushhouse was op zoek naar een nieuw webdesign met een informerend karakter. Een website waarbij de kennis en de expertise van het mediabureau duidelijk naar voren komen. Aanvullende wensen waren;

  • De homepagina volledig opnieuw vormgeven en inrichten, zodat deze kan worden voorzien van content
  • Aandacht besteden in design aan zoekmachineoptimalisatie
  • Blog prominenter maken

Ontwerp van de website

Het ontwerp is responsive en full-screen ontwikkeld, waarbij gebruik gemaakt is van fotomateriaal van campagnes. De bekende huisstijlkleuren van Bushhouse ontbreken uiteraard niet en spelen een belangrijke rol in het design. Het opvallende oranje is een actiekleur, met call-to-actions en opvallende knoppen worden bezoekers overgehaald tot het uitoefenen van een bepaalde actie (doorklikken, meer informatie opvragen of bellen).

Eén van de wensen van de opdrachtgever is om met de website kennis en expertise ta laten zijn. Aan de hand van blogs en artikelen en mooie klantcases kan Bushhouse dit goed uitdrukken.

Om de vindbaarheid van de website te vergroten en door te zorgen voor conversie zijn er passende landingspagina’s ingericht. Daarnaast worden er voorbeeldcases, adviescases en blogs bijgehouden.

Technische realisatie website

De website is gerealiseerd in het content management systeem ExpressionEngineCMS. Hiermee is de website eenvoudig door de klant te beheren.

Over Bushhouse

Bushhouse houdt zich al een kleine 30 jaar bezig met poster campagnes buiten. Zij verzorgen traditionele papieren posters en digitale schermen. Dit zijn A0 posters, billboards en digitale schermen langs de weg of in openbare ruimtes. Bushhouse is hierbij volledig onafhankelijk van exploitanten.

Bekijk hier het resultaat!

Meer weten over het ontwerp van een website?

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor