Realisatie website Röbke

Het realiseren van een website waarop product merken vertegenwoordigd worden. Gerenommeerde buitenlandse huishoudelijke merken die Röbke levert in de Nederlandse markt.

Vraag aan Dunique

De aanvraag van Röbke is simpel. Het realiseren van een eenvoudige website, waarop de merken zich netjes presenteren. Een professionele hoogwaardige uitstraling passend bij de gerenommeerde huishoudelijke merken, namelijk Hailo, Ballarini, Leifheit, Soehnle, Rotho, Seltmann en Weiden.

Ontwerp en realisatie van de website

Röbke werkt uitsluitend samen met geronommeerde top-merken uit het buitenland. Deze merken beschikken over hun eigen beeldmateriaal, die we een mooie plek op de website hebben gegeven. Sfeerfoto’s spelen een belangrijke rol op de website van Röbke. De producten zijn zo gelijk zichtbaar en je krijgt een goed beeld van het aanbod.

De merken van Röbke

Voor de homepage kozen wij voor een full-screen weergave waarop de sfeerfoto’s van de merken getoond worden, met onderaan de logo’s van de merken die Röbke vertegenwoordigt. In één oogopslag is dit te zien.

Elk merk heeft zijn eigen pagina waarop het merk zich kort introduceert, met daarbij een fotogalerij van enkele producten. Voor uitgebreidere informatie kozen we ervoor om door te verwijzen naar de officiële website van het merk. Tenslotte is de doelgroep (winkeliers) bekend met de merken en is de website niet bestemd voor particulieren.

Aanvullend is er in het design gebruik gemaakt van de huisstijlkleuren van Röbke: rood en blauw.

De jarenlange ervaring (vanaf 1962!) wordt duidelijk op de over ons pagina. Hier is te zien welke merken sinds Röbke sinds wanneer op de Nederlandse markt vertegenwoordigt.

Meertalige website

De website is meertalig opgeleverd (Nederlands, Engels en Duits) en gerealiseerd in ExpressionEngineCMS.

Bekijk hier het resultaat

Over Röbke

Sinds de oprichting in 1962 vertegenwoordigt Röbke gerenommeerde buitenlandse, huishoudelijke merken in de Nederlandse markt. Röbke is dé spil tussen haar klanten en de merken die zij vertegenwoordigt. Met creativiteit, loyaliteit en passie levert Röbke zowel haar klanten als haar merken een bewezen meerwaarde.

Meer weten over het ontwerp van een website?

Betrouwbare en voordelige webhosting?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor