Nieuwe website voor Doelbeek

Moderne website met moderne technieken

Voor Doelbeek interieur hebben wij een nieuwe website ontworpen, de interieurtrends worden op een aantrekkelijke manier met afbeeldingen weergegeven. Eén van de vereisten was dat de website eenvoudig te beheren moest zijn, waarbij de opgeleverde projecten een belangrijke rol spelen binnen de site. Daarnaast moest het duidelijk zijn dat de werkzaamheden voor zowel particulieren als de zakelijke markt worden uitgevoerd. Het gebruik van de nieuwste technieken zorgt voor een snelle en stabiele website die op zowel mobiel, tablet als pc goed tot uiting komt.

Resultaat

  • Beeldmateriaal van werkzaamheden speelt een belangrijke rol bij het ontwerp van de website. De website is beeldvullend opgezet
  • Dienstverlening ingedeeld op doelgroep (particulier en zakelijk)
  • Projecten: de website biedt een totaaloverzicht met de mogelijkheid om te filteren op categorie. Projecten kunnen worden uitgelicht door prominent op andere pagina’s aanwezig te zijn.
  • Een projectpagina bestaat naast de opdrachtomschrijving uit veel beeldmateriaal
  • De website is persoonlijk gemaakt door een virtuele tour en het voorstellen van de medewerkers
  • Doelbeek Interieur heeft de mogelijkheid tot het realiseren/inzetten van een landingspage voor marketing doeleinden

Bekijk de website

ExpressionEngine

De website is geheel responsive en is gebouwd in ExpressionEngine: een betrouwbaar en flexibel CMS met veel mogelijkheden voor de contentbeheerder.

Over Doelbeek

Doelbeek interieur heeft sinds 1979 ervaring met het maken van meubelen op maat (her)stoffering en het repareren van bestaande meubelen voor privé en zakelijk gebruik. Door de combinatie van het maken en stofferen van meubelen is Doelbeek interieur in staat om complete interieuroplossingen aan te bieden voor zowel particulieren als bedrijven. Persoonlijk woongenot en/of gebruiksgemak staan voorop in de dienstverlening.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een nieuwe website of een restyle van uw bestaande website?

Is jouw website toe aan vernieuwing?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor