Platform voor Risicofonds

Gebruiksvriendelijkheid van een platform kan veel tijdwinst opleveren voor je bedrijf. Het voorkomt dat de telefoon roodgloeiend komt te staan met vragen die je eenvoudig kunt afvangen met een webomgeving. Voor Risicofonds hebben we de webomgeving om deze reden een opfrisbeurt gegeven.

  • Online regelen

    Aanvragen en/of wijzigingen voor een uitkering in het primair of voorgezet onderwijs eenvoudig online regelen

  • Encrypted data

    Vertrouwelijke data versleuteld opgeslagen

Online platform

Gebruiksvriendelijkheid, duidelijkheid en veiligheid

Risicofonds kreeg vaak vragen van gebruikers die het formulier wilden invullen op het platform. Een platform om aanvragen en/of wijzigingen voor een uitkering in het primair of voorgezet onderwijs online te regelen. Dit verliep niet gebruiksvriendelijk genoeg. Daarom kregen wij de vraag om én de formulieren, én de webomgeving op te frissen. Daar kwam ook een update van het CMS bij kijken en werd er extra aandacht besteed aan de veiligheid.

Eenvoudig formulieren invullen

De formulieren die op het platform te vinden zijn, zijn eenvoudiger gemaakt en onderverdeeld in categorieën. Gebruikers kunnen nu, met extra validatie, het formulier invullen. Voor beide partijen scheelt dat een hoop tijd! Ook het uiterlijk zelf heeft een opfrisbeurt gekregen; bezoekers komen makkelijker bij de informatie die ze nodig hebben.

Encrypted data

Een ingevuld formulier levert natuurlijk data op. Vertrouwelijke data. Er is op de nieuwe omgeving gezorgd dat de data die binnenkomt ‘encrypted’, ofwel versleuteld is. Hierdoor is de data extra afgeschermd en niet voor onbevoegden te onderscheppen.

Vernieuwd CMS

Het vorige systeem dat Risicofonds gebruikte, was verouderd. Dat kan gevolgen hebben voor de veiligheid van het platform. Daarnaast zijn de nieuwe versies gebruiksvriendelijker. Het platform is ontwikkeld in ExpressionEngineCMS.

En de content? Die voldeed nog prima! Daarom hebben we deze overgezet vanaf de oude website. Tenslotte draait het platform om de formulieren voor de gebruikers.

Encripted data

Over Risicofonds

Risicofonds is een verzekeringsmaatschappij die schoolbesturen van primair en voortgezet onderwijs verzekert tegen het risico van arbeidsongeschiktheid van personeel. De verzekeringsmaatschappij biedt haar verzekeringen aan in de vorm van twee verschillende verzuimverzekeringen.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor