Werken bij website voor Allerzorg

Hoe ontwikkel je een goede werken-bij website en waar moet je op letten? Voor Allerzorg hebben wij een werken-bij website mogen ontwikkelen, waarbij de wensen en eisen vooraf zijn uitgewerkt. Aan de hand hiervan hebben wij deze website gerealiseerd.

  • Welkom heten in het team

    De bezoeker een prettig gevoel geven over de werkomgeving en collega’s, vanuit werknemers.

  • Zelfontplooiing en blijven ontwikkelen

    Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk aspect bij Allerzorg, wat duidelijk benadrukt wordt op de website.

  • Koppeling met Recruitee

    Vacatures worden automatisch op de website getoond vanuit Recruitee, het pakket waarin de vacatures en het vacatureproces geregeld wordt.

Werken-bij website

De vraag: het realiseren van een werken-bij website

Samen met een marketeer vanuit Allerzorg zijn alle wensen en eisen uitgewerkt, waaraan de werken-bij website moet voldoen. Aan de hand hiervan zijn alle contentblokken en informatie verder uitgewerkt en verwerkt in het ontwerp van de website.

Een belangrijk aspect, naast de vacatures, is om een goed beeld te geven van de organisatie. Dat doen wij aan de hand van verhalen vanuit medewerkers vanuit diverse disciplines. ‘Hoe ziet een werkdag eruit?’ en ‘wat zijn de doorgroeimogelijkheden?’ zijn onderwerpen die aan bod komen. Allemaal vanuit het oogpunt van een medewerker.

Vacature aanbod vanuit Recruitee

Middels een API (Application Programming Interface) worden de vacatures getoond op de website. Op de website hebben wij een extra zoekfilter gerealiseerd, zodat de vacatures overzichtelijk gepresenteerd worden.

De vacature detailpagina: Doordat de vacatures voorzien zijn van een aantal kenmerken zoals functie, locatie en specialisme verrijken wij de vacaturepagina met aanvullende content. We maken het persoonlijk door de contactpersoon van de specialisme te integreren en vullen de pagina aan met verhalen vanuit dezelfde functie en/of locatie. De content sluit hiermee helemaal aan bij de potentiële sollicitant.

Het sollicitatieformulier en -proces wordt volledig afgehandeld binnen Recruitee.

Koppeling Recruitee

Content op de werken-bij website

De werken-bij website geeft verder inzicht in de verschillende specialismes die Allerzorg biedt op het gebied van zorg. Deze zijn kort benoemd, aangevuld met de eerder genoemde persoonlijke verhalen vanuit de specialisme. De teksten zijn geschreven voor potentiële werknemers, waarbij de tone-of-voice anders is dan de website die zich richt op cliënten. Daar zit een wezenlijk verschil in, waarin een werken-bij website zich onderscheidt.

De site is verder voorzien van een beschrijving van het sollicitatieproces, sollicitatietips en achtergrondinformatie over Allerzorg.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor