Realisatie website voor Adinf

Bij een nieuwe locatie hoort een nieuwe website, dacht het Amsterdamse Adinf. In April zijn zij verhuisd en is ook de nieuwe website opgeleverd. Het eindresultaat? Een website waarop de dienstverlening duidelijk uitgelegd wordt. Adinf is een adviesbureau voor ondergrondse infrastructuur.  

  • Informatieve webstie

    Een duidelijke opbouw met headers.

  • Eigen beeldmateriaal

    Dekkende beelden die de informatie versterken.


Vraag van de klant

De huidige website was sterk verouderd en was toe aan vernieuwing. Een aankomende verhuizing was een mooi moment om ook de website op de
schop te nemen. Er was vraag naar een informatieve website over het bedrijf Adinf. Aanvullend wilden zij graag de partners waarmee zij samenwerken laten zien en een showcase van uitgevoerde projecten.

Resultaat van de website

Het is een moderne website geworden die Adinf op een duidelijke manier presenteert. Op de website is aandacht voor wat ze doen, wie ze zijn en een overzicht voor wie ze werken.

De pagina’s zijn opgebouwd met een header, bestaande uit eigen beeldmateriaal. De informatie over de dienstverlening is opgedeeld in kopjes, zodat het prettig leesbaar is voor de bezoeker. De koptitels zijn opgemaakt met een rode achtergrond, passend bij de huisstijl en bovendien prettig om naar te kijken.

Omdat Adinf zeer actief is op LinkedIn als het gaat om lopende projecten, is er gekozen om hier prominent de nadruk op te leggen. De website is daarom aangevuld met een duidelijke call-to-action naar de LinkedIn pagina.

Website gerealiseerd in ExpressionEngine CMS

De website is opgeleverd in ExpressionEngine CMS. Het content management systeem waar Dunique voornamelijk mee werkt vanwege de gebruiksvriendelijkheid voor content beheerders.

Over Adinf BV

Adinf BV is het onafhankelijke adviesbureau voor ondergrondse infrastructuur. Zij zijn gespecialiseerd in het beheer en reconstrueren van telecommunicatie netwerken.

Sinds de introductie op de markt in 2010 beheren zij de netwerken van diverse grote wereldwijde spelers binnen de Nederlandse landsgrenzen, en dit doen zij nog steeds.

Een verlengstuk van het beheer van de netwerken van hun cliënten zijn de werkzaamheden welke, in het kader van door derden geïnitieerde projecten, aan de netwerken uitgevoerd dienen te worden, de reconstructies.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor