Realisatie website voor Mo-Ca

More than Canvas, ook wel Mo-Ca, wilde een nieuwe website en wist ons te vinden! Het bedrijf in hoogwaardig canvas voor in je interieur wilde alles in één omgeving kunnen communiceren. Ook wilden zij Mo-Ca als merk positioneren op een passende manier.

  • Eenvoudig te beheren

    Een gestructureerde achterkant in ExpressionEngineCMS zorgt ervoor dat de klant de website eenvoudig zelf beheert.

  • Meertalig

    We hebben een meertaligheidsmodule toegevoegd, waardoor de gehele doelgroep kan worden aangesproken.

Nieuwe website

Inspireren en informeren

Mo-Ca wil zichzelf online promoten, onder meer door middel van het plaatsen van blogs en cases. Ze willen inspireren en informeren. De belangrijkste informatie die op de website geplaatst moet worden, is dan ook:

  • Materialen
  • Collecties
  • Fotograven
  • Bedrijfsinformatie (inclusief verkooppunten)

Naast de website beschikken zij over een webshop, die wij momenteel ook aan het vernieuwen zijn in Magento.

Blogs & cases

Merk promoten

Mo-ca heeft een webshop, die wij momenteel ook aan het vernieuwen zijn. Maar wie zit er precies achter die webshop? Het doel van de website is om dat te laten zien. Wie is Mo-Ca en wat heeft zij te vertellen? Nieuwtjes, cases en vooral veel beeldmateriaal ter inspiratie worden op de website geplaatst. En ook samenwerkingen, zoals die met VTwonen, worden duidelijk vermeld.

Design

Mo-Ca heeft als doelgroep interieurliefhebbers. En dan is sfeer natuurlijk ontzettend belangrijk. We hebben dan ook een passende sfeer gerealiseerd door middel van een zacht kleurenpallet. Warme, neutrale en ook frisse kleuren zijn toegepast.

Bekijk de website!

Promotie

Neutraal blijven in kleurgebruik is belangrijk, zodat de stijl past bij alle producten.

Tirza Braakman

Zelf beheren? Eitje!

De website is gemaakt in het CMS ExpressionEngine. Een gestructureerd CMS waarin de mensen van Mo-Ca eenvoudig zelf de website kunnen beheren. Er is bovendien een meertaligheidsmodule toegepast, waardoor de website in het Nederlands, Engels en Duits beschikbaar is. De doelgroep is zowel particulier als zakelijk. De zakelijke kant is deels in het buitenland te vinden.

Eenvou-dig beheer

Over Mo-Ca

Mo-Ca, eerder More than Canvas, biedt verschillende soorten canvas met daarop stijlvolle afbeeldingen. Deze zijn zelf gemaakt, dan wel gemaakt door professionele fotografen. Dit zorgt voor sfeervolle decoratie naar persoonlijke wensen van de klant.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor