Redesign voor website Focus Huidzorg

Een website is soms aan vernieuwing toe. Bij Focus Huidzorg vonden ze ook dat de website in een wat nieuwe jasje gegoten mocht worden. Met de ‘oude’ stijl in het achterhoofd, hebben we een redesign gemaakt en doorgevoerd.

  • Website persoonlijk gemaakt

    De specialisten Anousca en Esmeralda zijn prominent in de website verwerkt. Hiermee maken we de website persoonlijk.

  • Artikelen eenvoudig te beheren en te delen

    Berichten van de website kunnen eenvoudig worden toegevoegd, om vervolgens te delen op social media kanalen.

Nieuwe website

De vraag: een functionele en gebruiksvriendelijke website

In de nieuwe website zijn kenmerken van de vorige versie meegenomen, omdat een groot deel hiervan nog prima voldeed en onderdeel is van de huisstijl. Zo is het kleurgebruik hetzelfde gebleven en ook kenmerken zoals het lettertype zijn overgenomen.

Wat is er dan nieuw?

Er is vooral veel vooruitgang geboekt in de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de website. Focus Huidzorg biedt veel verschillende diensten aan, die opnieuw gegroepeerd zijn. Op een meer logische wijze, zodat de bezoeker nog sneller bij de juiste informatie komt.

Ook voor de beheerder van de website is het allemaal een stuk gebruiksvriendelijker geworden. Het toevoegen van tekst en afbeeldingen is eenvoudiger gemaakt door de backend op een gebruiksvriendelijke manier in te vullen.

Om de bezoeker op je website te houden, is het belangrijk dat hij eenvoudig naar de juiste informatie kan navigeren.

Lotte Roetert

Blog en nieuws

Met dezelfde kleuren en lettertypes is er een gebruiksvriendelijker en frisser redesign gemaakt. Daarnaast is er een mogelijkheid voor blogs en nieuws toegevoegd, zodat ook Focus Huidzorg op een eenvoudige manier artikelen kan delen. Deze artikelen worden netjes en goed zichtbaar op de homepage.

Bekijk de website!

Over Focus Huidzorg

Focus Huidzorg is specialist in huidtherapie in brede zin. De hoofdcategorieën waarin Focus Huidzorg gespecialiseerd in is, zijn oedeemtherapie, huidtherapie, permanente make-up en cosmetische behandelingen. Het bedrijf zit gevestigd in Apeldoorn en wordt gerund door Anousca en Esmeralda.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor