Realisatie website voor Thuismakers

Thuismakers creëert woonomgevingen voor mensen die meer nodig hebben dan stenen. Ze ontwikkelen woonhuizen voor mensen met een zorgbehoefte. Door het vernieuwen van de website was het doel dan ook om uit te dragen dat Thuismakers Nederland mooier maakt. Aan de hand van projecten, de opdrachtgevers en gebruikers van woningen brengen we dit in beeld.

  • Overzicht

    Projectoverzicht met zowel opgeleverde als aankomende projecten

  • Medewerkers in beeld

    Dit maakt het persoonlijk en laagdrempelig om in contact te komen

Nieuwe website

Ontwerp en inrichting van de website

Bij het ontwerpen van de website is rekening gehouden met de verschillende doelgroepen; stakeholders, (potentiële) medewerkers en toekomstige gebruikers. De structuur van de website hebben we uitgewerkt op basis van de informatie die we aan elke doelgroep willen presenteren. Om bovendien vertrouwen uit te stralen, hebben we de website gevuld met eigen beeldmateriaal. Ook zijn alle ‘thuismakers’ (medewerkers) op de website te vinden.

Centraal in het ontwerp hebben we gebruik gemaakt van een Hexagon vorm. Deze vorm is afkomstig uit het logo en vormt de basis voor de volledige huisstijl.

De website is technisch gerealiseerd in het content management systeem ExpressionEngine. Een CMS waarmee zowel wij als onze klanten erg graag werken.

Bekijk de website!

Hexagon

Website inhoud

Thuismakers heeft al veel projecten opgeleverd. Deze zijn te vinden op de projectpagina en geven een goed beeld van de kracht van Thuismakers. Verder vind je er informatie over de opdrachtgevers, architect en aannemers met wie Thuismakers heeft samengewerkt.

Naast de opgeleverde projecten zijn er veel projecten in ontwikkeling. Ook deze projecten zijn terug te vinden op de website.

Verder is de website voorzien van informatie over samenwerkingen, het team en natuurlijk wat Thuismakers verder allemaal doet.

Projecten

Over Thuismakers

Thuismakers ontwikkelt woonhuizen voor mensen met een zorgbehoefte. Dat doen ze door nieuw te bouwen, door monumentale panden opnieuw te ontwikkelen of een combinatie van nieuw- en verbouw toe te passen. Altijd met oog voor de omgeving en de toekomstige gebruiker.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor