Website voor Compartijn

Een website up to date houden is ontzettend belangrijk. De informatie moet actueel zijn maar ook de eisen voor je vindbaarheid in de zoekmachine kunnen bijvoorbeeld veranderen. En daarnaast kun je je zo nu en dan afvragen: is de website nog prettig in het gebruik, voor mijzelf en de bezoeker? Genoeg redenen voor zorginstelling Compartijn om de website aan de voor- en achterkant volledig te laten vernieuwen.

 • Variërende doelgroepen

  Een website om bewoners en medewerkers te werven én familie en zorgprofessionals te informeren.

 • Design met de juiste uitstraling

  Compartijn wil zakelijk en warm overkomen, met een inkijkje in alle huizen.

 • Koppeling met Recruitee

  Om vacatures te integreren in de site.

Nieuwe website

Website met meerdere doelgroepen

Compartijn is een zorginstelling gespecialiseerd in comfort care voor senioren. Door het hele land biedt de instelling appartementen in luxe verzorgingshuizen aan. Bij Compartijn is er de wens om het keuzeproces hierin eenvoudiger te maken voor de senioren en hun naasten.

Maar daarnaast heeft de website huidige en potentiële medewerkers als doelgroep. Voor hen mogen we de sollicitatieprocessen eenvoudiger maken en mogen we zorgen dat de afdelingen binnen Compartijn eenvoudig informatie kunnen uitwisselen.

Comfort care

Design en afstemming

De marketingafdeling van Compartijn heeft ons helder ingelicht over hun precieze wensen. Op basis van deze informatie hebben wij eerst een presentatie over het design gehouden. Daarin adviseerden wij wat ons plan is met het design: een zakelijke, warme en chique uitstraling.

We willen in beelden de zorg laten zien die Compartijn biedt, maar juist ook het dagelijks leven in de huizen. Dit doen we door gebruik te maken van eigen beeldmateriaal van Compartijn, om zo een realistisch en persoonlijk beeld te geven.Bovendien maken we de website overzichtelijk door gebruik van klikbare iconen en labels, waarbij je pas op de detailpagina alle informatie krijgt.

Eigen beeldma-teriaal

Bij een website zoals deze, is een goede impressie ontzettend belangrijk. Het gaat immers om een plek om te wonen.

Robert de Weerd

Technische realisatie website

Het is voor de mensen van Compartijn erg belangrijk om zelf de informatie op de website te kunnen beheren. Met het door ons gebruikte systeem ExpressionEngineCMS waarin wij de website technisch hebben ontwikkeld, is dit zeer eenvoudig.

Koppeling met Recruitee

Vacatures worden automatisch op de website getoond vanuit Recruitee, het pakket waarin de vacatures en het vacatureproces geregeld wordt.

Koppeling Recruitee

Content op de website

De website moet inhoudelijk gezien vooral informatief zijn voor de doelgroepen. De volgende onderwerpen vind je op de website:

 • Een overzicht van alle huizen (op de kaart, de beschikbaarheid en de adresgegevens)
 • Verhalen van bewoners en hun familie (door middel van een (foto)dagboek)
 • Werving (vacatures en verhalen van medewerkers)
 • Achtergrondinformatie (de nodige kwaliteitsinformatie, de visie van experts op de ouderenzorg en informatie die Compartijn echt een ‘gezicht’ geeft)

Informa-tief

Nieuwe website online zetten

Bij het vernieuwen van een website is het ook belangrijk om rekening te houden met de huidige vindbaarheid van de website. De site is tenslotte geïndexeerd in zoekmachines waardoor we dit niet willen verliezen. Hiervoor zijn onderstaande stappen enorm belangrijk.

 • Redirects: oude links opvangen en laten doorverwijzen naar nieuwe pagina. Dit beheren we eenvoudig in het content management systeem.
 • Een goede 404-pagina: wanneer een pagina niet beschikbaar is, moet de bezoeker geholpen worden met het vinden van de informatie die hij zocht. Daarom vind je op de 404-pagina’s voorgestelde links naar relevante pagina’s.
 • Een SEO-plan: om goed vindbaar te blijven in de zoekmachine moet een helder plan worden samengesteld. Welke zoekwoorden zijn belangrijk om op te focussen? Wat is een gunstige structuur van de website? Wat zetten we in de website beschrijvingen voor Google?
 • Een goede overgang in combinatie met Google Analytics: in dit programma houdt Compartijn de bezoekersaantallen en gedrag bij. De nieuwe website is aan het bestaande account toegevoegd.
Vindbaar

Over Compartijn

“Thuis als thuis niet meer gaat”, is waar Compartijn voor staat. De zorginstelling biedt luxe en huiselijke appartementen aan voor senioren. Compartijn biedt service en zorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor