Sportservice: boekje, kalender en banner

Vakantie voorbij, tijd om weer uit de luie stoel te komen. Daar zorgen ze bij Accres wel voor! Met het beginnen van het nieuwe schooljaar heeft onze klant Accres een nieuw concept geïntroduceerd: Sportservice Apeldoorn. Dit concept is bedoeld om sport, beweging en een gezonde levensstijl te stimuleren bij verschillende doelgroepen.

  • Boekje

    Informatieboekje over Sportservice Apeldoorn

  • Kalender

    Grote poster met kalender van de (school)sporten voor kinderen

  • Banner

    Banner met kalender van de (school)sporten voor kinderen

Drukwerk

Nieuwe stijl

Een nieuw concept betekent ook een compleet nieuwe stijl. We hebben een kleurrijke stijl ontwikkeld die past bij het sportieve thema. Dynamische en speelse elementen maken het helemaal af. Met deze stijl als basis hebben we drie uitingen ontworpen: een boekje, een bijpassende kalender en een banner.

Speelse stijl

Boekje

In het boekje van Sportservice Apeldoorn vind je van alles: mogelijkheden om verschillende sporten te beoefenen, inspiratie voor sportieve spelletjes en leuke recepten en ook schoolsport is een thema. Het boekje legt alle Sportservice concepten uit, waaronder uniek sporten, gemixte sportprogramma’s, ondersteuning bij een gezonde levensstijl en meer. Daarnaast vind je door het hele boekje heen allerlei tips voor een gezonde, energieke levensstijl.

Inspiratie

Over Accres

Accres is een maatschappelijk dienstverlener en werkt met totaalconcepten om iedereen te laten beleven, leren, bewegen en ontspannen. De concepten van Accres zijn allemaal terug te leiden naar het bestaan van Accres, namelijk Accommodaties, Recreatie, Educatie en Sport. Merken als Kinderparadijs Malkenschoten, Aquacentrum Malkander, het Openlucht Filmfestival in Apeldoorn, Stadspark Berg & Bos en ZERO55 worden allemaal geëxploiteerd door Accres.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor