Viertalige website en passende brochurelijn voor The Box

Blikkenleverancier The Box was op zoek naar een nieuwe online oplossing voor het etaleren van haar producten. Dat kan perfect met een nieuwe website! Daarnaast wilde het bedrijf later ook offline haar producten promoten, door middel van een brochure. En dit is het geworden!

 • Nieuwe website

  In vier verschillende talen, voor een breed publiek.

 • Brochurelijn

  Voor standaard én custom made blikken.

Viertalige website

Online wil The box bezoekers uit verschillende landen kunnen bedienen. De website is in het Nederlands, Engels, Frans en Duits te bekijken. En ben je op bij de verkeerde taal beland, dan navigeer je eenvoudig naar de taal die je wilt. Verder had The Box nog een aantal wensen:

 • Een clean design waarin de blikken centraal staan
 • Zowel de standaard collectie (bedrukt en onbedrukt) als de custom made optie verwerken
 • Productaanbod in categorieën. Dit maakt alles wel zo duidelijk en overzichtelijk. Bij zo’n constructie horen natuurlijk ook overzichtspagina’s en detailpagina’s
 • Mogelijkheid tot het downloaden van de productbrochure. Zo kunnen bezoekers via de website op hun gemak door het productaanbod bladeren
 • Actualiteiten. Mogelijkheid tot het plaatsen van nieuwsitems om relevant en up-to-date te blijven voor bezoekers

Een nieuwe functie in de vernieuwde website is de optie om producten toe te voegen aan je offerte. Met één druk op de knop kan de gebruiker zijn eigen offerte samenstellen. Als hij hierin alle gewenste producten heeft toegevoegd kan hij heel gemakkelijk de offerte opvragen, zonder dat hier een aparte handeling voor hoeft te worden verricht.

Bruchurelijn

The Box heeft twee verschillende brochurelijnen om haar producten te showen. De standaard collectie wordt getoond in een uitgebreide brochure van 40 pagina’s: de Stock Tins brochure. Daarnaast worden er cases van blikken op maat uitgelicht in een Custom Made brochure in vier verschillende talen. Aan het ontwerpen van deze brochures zaten een aantal eisen;

 • Passend in de nieuwe huisstijl van The Box
 • Producten moeten goed zichtbaar zijn en mooi tot hun recht komen
 • Producten op schaal laten zien, zodat goed in te schatten is wat de afmetingen per blik zijn
 • Custom Made brochure vier keer opmaken in verschillende talen
 • Eén Stock Tins brochure, waar alle productinformatie in verschillende talen wordt getoond

De bruchures zijn helemaal in lijn met de website en dus ook met de huisstijl die we voor The Box hebben ontwikkeld. De producten zijn net als op de website opgedeeld in categorieën. De begeleidende teksten zijn in het Engels. De productomschrijvingen zijn in het Engels, Nederlands en Duits. 

Custom made brochures

Custom made brochures zijn bedoeld om de lezer te overtuigen van de veelzijdigheid van het op maat maken van je blik. Hiervoor wordt er in de brochure een zestal cases uitgelicht. De cases bevatten niet alleen foto van het betreffende blik, maar ook een sfeerfoto die met de branche te maken heeft en een tekst over de betreffende opdracht.

De custom made brochures zijn ontwikkeld in drie verschillende talen: Nederlands, Engels en Duits

Fotografie

De voorkanten van de verschillende brochures zijn in opdracht van Dunique door een fotograaf gemaakt. Hiervoor hebben wij de art direction bepaald en de fotograaf geïnstrueerd. We wilden niet alleen het blik tonen, maar ook een sfeervol beeld creëren dat de aandacht pakt. Door het blik te positioneren in het midden van de ingrediënten die deze verpakt, komt deze mooi tot zijn recht. De beide folders sluiten mooi op elkaar aan door ze in dezelfde setting te fotograferen.

Over The Box

The Box is een Apeldoorns bedrijf met de grootste collectie standaard blikken in de Benelux. Naast een uitgebreide standaard collectie kunnen merken ook bij The Box terecht voor blikverpakkingen op maat. Zo ontwierp en ontwikkelde The Box al eerder blikverpakkingen voor producten van bekende merken als La Place, Vedett en USG Brands.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor