Webdesign, logo en drukwerk voor Karin de Jong

Al langere tijd zit onze klant Karin de Jong in het makelaarsvak. In april dit jaar is ze voor zichzelf begonnen. En als je een bedrijf hebt, dan kan een website haast niet uitblijven. Daarnaast had ze ook nog behoefte aan een redesign van haar logo, een visitekaartje, eigen envelop, makelaarsborden, stickers én woningbrochures. Dat gaan we regelen!

  • Huisstijl als leidraad

    De speelse kleuren van Karin de Jong komen op consistente wijze in alle uitingen terug.

  • Persoonlijk

    In alle uitingen is het belangrijk het persoonlijke aspect terug te laten komen. Daarom komt Karin de Jong zelf vaak terug.

  • Kolibri

    Makelaars software gekoppeld met de website

Diverse uitingen

Een persoonlijke, speelse en duidelijke website

In alle uitingen dienen de huidige huisstijlkleuren als leidraad; roze en groen. In het webdesign zijn deze kleuren ook gebruikt, maar in een andere verhouding. Aan het pallet is hierbij lichtgrijs toegevoegd, voor een meer zakelijke uitstraling. Daarnaast is gekozen om deze kleur toe te voegen zodat de website ook mannelijke bezoekers aanspreekt. Op de website is veel aandacht besteed aan het persoonlijke aspect; Karin de Jong zelf komt veel naar voren.

Koppeling Kolibri

Ook een belangrijk aspect aan de website is de koppeling met het CRM programma Kolibri. Deze software is speciaal ontwikkeld voor makelaars. Hierin worden alle klantafspraken en ook het huizenaanbod bijgehouden. Met de door ons ontwikkelde API-koppeling (Application Programming Interface) wordt het huizenaanbod automatisch uitgelezen op de website!

Bekijk de website!

Duidelijk

De website is speels en persoonlijk, maar tegelijkertijd ook duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Tirza Braakman

Logo met onderschrift

En dan het logo. Waar er eerder een spreekwolkje met ‘Welkom thuis’ in het logo was opgenomen, komt deze nu in andere uitingen terug, zoals op de website en in drukwerk. In plaats van het spreekwolkje is in het logo een onderschrift toegevoegd: ‘Jouw makelaar’. Het klinkt persoonlijk en daarom was Karin hier erg enthousiast over.

In passende, aansprekende stijl hebben we overigens ook makelaarsborden voor Karin ontworpen! Zie je in de omgeving Bleiswijk dus een bord in de tuin staan van Karin de Jong, dan weet je waar deze vandaan komt!

Persoon-lijk

Luikgevouwen kaart

Om de start van het nieuwe bedrijf aan te kondigen, wilde Karin graag een kaartje laten ontwerpen. We hebben er een luikgevouwen kaart van gemaakt, waarbij je de deuren als het ware openvouwt. Hierin komen de stijl van de website en de speelse elementen terug. Door middel van foto’s van Karin is ook het kaartje persoonlijk gemaakt. Het kaartje is verstuurd naar relaties, in een envelop die ook in de huisstijl is gemaakt.

Drieluik

Over Karin de Jong

Karin de Jong is zowel aan- als verkoopmakelaar. Daarnaast is ze gespecialiseerd in woningpresentatie en geeft ze advies als het gaat om aankoop, verkoop én hypotheken. Ze heeft een persoonlijke aanpak en is te herkennen aan haar roze Fiat!

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor