Campagnes

Op basis van een tof concept, dat we overigens ook voor je kunnen creëren, helpen wij je aan een gave campagne! Vaak zijn dat verschillende uitingen, online of offline. Of een combinatie. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Heb je al een marketingplan?

Hoe en waar je wie wilt bereiken, heb je wellicht al in je marketingplan opgenomen. Zo niet, laat ons met je meedenken. Een marketingplan is essentieel om zo effectief mogelijk marketing toe te passen. We brengen je doel en doelgroep in beeld en adviseren je over welke media je kunt inzetten voor je campagne.

E-mailmarketing

Wist je dat meer dan 90% van de Nederlanders ingeschreven staat voor nieuwsbrieven? E-mailmarketing is nog altijd erg effectief. Een nieuwsbrief ontwerpen én versturen? Laat dat maar aan ons over. Scheelt jou een hoop tijd! Met e-mail kun je je op zelf in te stellen doelgroepen richten; op wie jij wilt. Bovendien worden de resultaten van de e-mailcampagne inzichtelijk voor je. Meer informatie over e-mailmarketing? Bekijk meer op onze pagina over e-mailmarketing of neem contact op!

SEO & SEA

Door middel van zoekmachineoptimalisatie kun je je bedrijf in een goed daglicht zetten, bovenaan de resultatenpagina in de zoekmachine. Hiermee zorg je voor vele meer zichtbaarheid op internet én meer websitebezoeken. Met SEO zorg je ervoor dat je website optimaal is en zo in de organische zoekresultaten omhoog gaat. Met SEA ga je adverteren in de zoekmachine, door middel van een goed doordachte Google Ads campagne. Meer over hierover vind je op onze pagina voor SEO en SEA.

Advertenties

Adverteren kan online, maar ook nog steeds offline. En ja, mensen bekijken alleen wat ze interessant vinden en wat in het oog springt. Maar dan zorg je toch ‘gewoon’ dat jet interessant is en in het oog springt? Je kunt adverteren in huis-aan-huisbladen, brochures, flyers et cetera. En ook online zijn er plenty aan mogelijkheden. Op Google, op social media of met banners op andere platforms. Benieuwd? Bekijk onze pagina over adverteren.

Drukwerk

Ook offline valt nog altijd veel resultaat te behalen. Versterk jij je campagne met bijvoorbeeld autobelettering, flyers, vlaggen of rollbanners? Je doelgroep kan niet meer om je heen! Over drukwerk kunnen we adviseren, maar we regelen het ook meteen voor je. Van ontwerp tot oplevering. Bij Dunique hebben we een paar ervaren en creatieve designers en vormgevers die je kunnen helpen aan een ontwerp en uiteindelijk aan een product om over naar huis te schrijven!

Voor je campagne adviseren we je welke media voor jou het meest effectief zijn. Vaak zijn dat er meerdere. De meeste campagnes gaan dan ook onder de noemer ‘crossmediaal’.

Hulp nodig bij het overtuigen van je doelgroep?

Neem contact op

Ons team