SEO en SEA

SEO (Search Engine Optimization) is een vereiste voor iedere website. Een optimale website zonder technische drempels, mankementen of verkeerde tekstuele invulling verschijnt hoog in de organische zoekresultaten van Google en zorgen voor een positieve ervaring van de bezoeker.

SEO - Optimaliseren voor zoekmachines

Om meer bezoekers naar je website te leiden, is het zaak dat je website goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google. Op basis van een continue veranderend algoritme bepaalt Google de ranking van je pagina’s in de zoekresultaten. Anders dan sommige mensen denken, wordt er bij het bepalen van de ranking van de zoekresultaten niet alleen gekeken naar de teksten op je website. Zo wordt er onder andere gekeken naar het toepassen van je zoektermen in kopjes, de menustructuur en prestaties van je website in het algemeen, zoals bijvoorbeeld de snelheid.

Teksten optimaliseren door Dunique

Wij vinden het belangrijk dat je website gezien wordt. We kunnen je helpen beter zichtbaar te worden door samen een plan de campagne op te stellen, waarin wordt bepaald welke aanpassingen je website nodig heeft om deze helemaal seo-vriendelijk te maken. Denk daarbij aan het bepalen van de juiste zoekwoorden en herschrijven van de teksten. Wij maken daarbij gebruik van een tool om het maximale uit de content te halen, waardoor je teksten helemaal zoekmachine-proof zijn.

De beste plek om een lijk te verstoppen, is op de tweede pagina van Google

Om teksten te optimaliseren voor je website zijn onderstaande stappen belangrijk:

Uiteraard kunnen we je in alle stappen van dienst zijn. Uitgebreidere informatie over deze stappen lees je ook in onze blog over teksten optimaliseren in drie stappen.

  • Stel je onderwerpen vast
  • Zoektermen vaststellen
  • Content schrijven/herschrijven

SEA - adverteren op zoekmachines

Wil je snel bovenaan staan op Google, om bijvoorbeeld een nieuwe dienst of een product te promoten? Dan is Google Ads het antwoord. Een Ads-campagne opzetten, daar komt het een en ander bij kijken. Zo moet je tactisch omgaan met de koppen en teksten die je gebruikt en moet het zó worden ingesteld, dat je de juiste gebruikers bereikt. Wij helpen je bij het opzetten en beheren van Ads Campagnes en alles wat hierbij komt kijken. Bij Dunique hebben we de nodige kennis en kunde hiervoor in huis en we blijven constant op de hoogte van de veranderende eisen en mogelijkheden!

Ook opvallen in de zoekmachine?

Neem contact op

Ons team