Social media

Niet meer weg te denken uit het online landschap: social media. Onmisbaar in je marketingstrategie is een goede vertegenwoordiging op Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter of LinkedIn. Social media zorgt voor klantenbinding en fans, maar is ook het ideale platform om actualiteiten te delen of je merkverhaal te vertellen. Voor adviezen en realisatie op gebied van social media kun je bij Dunique terecht.

Welk social media platform is geschikt voor jouw bedrijf?

Als het op social media aankomt, is één van de meest gestelde vragen: “Welke social media moet ik gebruiken voor mijn bedrijf?”. Wij denken graag met je mee over welke platformen er voor jou relevant en interessant zijn. Daarbij is het belangrijk om je af te vragen wat je doelgroep is – business to consumer of business to business – en aan welke kenmerken deze voldoet: leeftijd, geslacht, interesses… Op basis daarvan kan de beslissing worden gemaakt welke social media platformen er voor jouw bedrijf interessant zijn.

Social media plan

We helpen je graag bij het opzetten van je social media kanalen. Denk daarbij aan het maken van header- en profielfoto’s. We denken ook graag mee over geschikte posts en ontwikkelen daar, indien gewenst een stramien voor. Herkenbaarheid is key, zowel voor de afbeeldingen als de tone of voice.

Adverteren op social media

Voor jou als consument misschien minder prettig, maar voor jou als ondernemer juíst interessant: advertenties op social media. We beschikken over de juiste tools en kennis om heel gericht te adverteren, waardoor er met minder budget betere resultaten worden behaald.

Interesse? Neem contact op

Wij denken graag met je mee! Neem contact op met Patrick Beumer om je wensen en mogelijkheden te bespreken.

Jouw doelgroep bereiken op social media?

Neem contact op

Ons team