Onderhoud & beheer webshop

Om altijd veilig online te zijn, én voor de prestaties van je webshop, is het belangrijk deze bij te houden. En dat onderhoud, dat kan nog wel eens tijd kosten en daarom ondersneeuwen onder je andere taken. Hoe handig is het dan als het het onderhoud en beheer van je webshop kunt uitbesteden?

Snelheid is cruciaal

Ook een webshop moet up-to-date blijven. Dat wil zeggen dat je altijd van nieuwe, ondersteunde software gebruikmaakt. Dit is belangrijk voor het functioneren van je webshop, maar ook voor de veiligheid. Dit onderhoud kunnen wij voor je regelen en we kunnen je webshop bovendien in beheer nemen !Een snelle webshop is cruciaal voor een goede gebruikerservaring, maar wist je dat dit ook bepalend is voor je positie in de zoekmachine? Door je webshop wanneer nodig te updaten, zorg je ervoor dat deze positief wordt ervaren door bezoekers. Het zou immers zonde zijn als mensen om zo’n reden afhaken, niet?

Beheer webshop

We begrijpen dat het onderhouden en beheren van je webshop een tijdrovende klus kan zijn. Je hebt vast en zeker nog veel meer te doen binnen je bedrijf. Laat Dunique het daarom van je overnemen! Om je webshop continu up and running te houden, voorkom je dat je conversies misloopt. Sluit jij een onderhoudspakket af bij Dunique? We kunnen met diverse CMS-pakketten overweg. Zo weten we hoe Magento werkt, maar ook webshops die op ExpressionEngine draaien, kunnen we overnemen. Verder weten we ook hoe Drupal en WordPress werken.

We kunnen garanderen dat je webshop op deze manier altijd voorzien is van de nieuwste updates en optimaal is beveiligd. Voor een webshop is dat des te belangrijker natuurlijk.

Tijd besparen? Laat ons je webshop in beheer nemen!

Neem contact op

Ons team