Webhosting

Voor zowel webshops, als ook voor websites, verzorgen we de webhosting. Maar ook de domeinregistratie kunnen we voor je regelen. We werken samen met een hostingpartner, waar we onze domeinregistratie en webhosting hebben ondergebracht. Over snelheid, betrouwbaarheid,veiligheid en bereikbaarheid hoef je je in elk geval geen zorgen te maken!

Hosting pakketten met extra’s

Bij Dunique hebben we onze kennis altijd up-to-date. We gebruiken slimme hostingtechnologie, samen met een stuk kennis van onze hostingpartner. Om het voor jou eenvoudig te houden, blijven wij altijd je aanspreekpunt. Neem je hosting bij ons af, dan gaat dat in pakketten. Deze variëren van 5GB tot 100GB. We maken gebruik van razendsnelle SSD’s voor de opslag en het nieuwste HTTP/2 protocol. Daardoor worden websites tot 20x sneller!

Bij onze hostingservice bieden we ook nog wat extra’s:

  • Dagelijkse backups
  • Gratis SSL-certificaat (geen jaarlijkse kosten)
  • Compleet beveiligd tegen hacking en malware
  • Continue investering in betere en snellere technologie

Webhosting met Magento

Als trotse partner maken wij gebruik van het optimale Magento hosting platform van Byte. Ideaal voor webshops! Op dit platform draait de beste software en het is voorzien van veel tools die efficiënt werken mogelijk maken. Het houdt onder meer in: een Magento cloud platform dat helemaal is toegespitst op performance én op de veiligheid van jouw Magento webshop. Natuurlijk met de beste cloudinfrastructuur van tegnewoordig. Wist je overigens dat hier ook een supportteam achter zit dat dag en nacht je vragen kan beantwoorden? Meer weten? Bekijk dan de website van Byte.

Domeinregistratie

Heb je een domeinnaam en wil je deze registreren? Dat kan natuurlijk alleen als deze nog vrij is. Wees hier daarom snel mee, voordat een ander hem heeft! Het registreren van een domeinnaam kan gelukkig snel geregeld worden. Laat ons je domeinnaam weten en we leggen hem voor je vast. Dit kan apart van onze andere diensten, maar vaak wordt dit tegelijkertijd gedaan met het afnemen van hosting.

TIP: Heb je een domeinnaam, maar is deze al in gebruik? Geen man overboord. Je kunt je domeinnaam ook registreren met een woord of plaatsnaam achter de punt, in plaats van .com, .nl of .org. Ga bijvoorbeeld voor .shop, .apeldoorn, .kopen of .nu.

Domein verhuizen?

Heb je al een domein geregistreerd, maar wil je deze onderbrengen bij Dunique? Dan verhuizen wij je domein voor je!

Betrouwbare en voordelige webhosting?

Neem contact op

Ons team