Content ondersteuning

Teksten en beeldmateriaal op je website, dat noemen we content. Dit zijn eigenlijk alle teksten, artikelen, foto’s en video’s die voor je doelgroep bestemd zijn. Wij bieden content ondersteuning om jou te helpen met het realiseren van passende content.

Content op je website

Naast een mooi webdesign en een snelle website is goede content heel belangrijk voor je website. Goede teksten en beeldmateriaal over je diensten en producten zijn de basis: deze moeten goed aansluiten bij jouw doelgroep. Uiteindelijk gaat het erom dat de bezoeker, jouw klant dus, weet dat hij of zij goed zit bij jou. Het optimaliseren van je content is dus erg belangrijk om een goede indruk achter te laten en het vertrouwen te winnen van je bezoekers. Om je bezoekers in de eerste plaats naar je website te leiden, is het zaak om je teksten te optimaliseren voor zoekmachines.

Content strategie en -kalender

Periodiek goede content creëren blijkt voor velen lastig. Terwijl dit erg belangrijk is om je doelgroep te bereiken. Met periodieke content kunnen we je doelgroep via social media bereiken. Hiermee creëren we zichtbaarheid en verkeer naar je website. Wij helpen onze klanten met het realiseren van periodieke content. Aan de hand van een heldere contentstrategie en -kalender maken, ondersteunen, plannen, begeleiden en/of redigeren we jouw content. Hiermee bereiken wij jouw doelgroep via de verschillende social media kanalen, blijft je website actueel en werken we continu aan de vindbaarheid van je website. Onderwerpen die vaak gebruikt worden zijn o.a. actualiteit, blogs, opgeleverd werk of tips. Persoonlijk overkomen? Dan brengen we medewerkers in beeld!

Aan de hand van een zogeheten content abonnement bepalen wij hoe wij jou hier het beste mee van dienst kunnen zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Content ondersteuning periodiek

In de praktijk blijkt het lastig om periodiek goede content te creëren. Terwijl dit een erg belangrijk aspect is om je doelgroep te bereiken. Met periodieke content kunnen we namelijk je doelgroep via social media bereiken. Hiermee creëren we zichtbaarheid en verkeer naar je website. Heb je zelf al teksten, en wil je die optimaal laten maken voor de zoekmachine én voor het aanspreken van je doelgroep? Teksten optimaliseren kunnen wij voor je oppakken! Maar ook het schrijven van complete teksten kunnen we op ons nemen. We kunnen ons goed voorstellen dat het schrijven van teksten tijdrovend kan zijn.

Waarmee wij jou graag helpen

Wij helpen onze klanten met het realiseren van periodieke content. Aan de hand van een heldere contentstrategie en -kalender maken, ondersteunen, plannen, begeleiden en/of redigeren we jouw content. Hiermee bereiken wij jouw doelgroep via de verschillende social media kanalen, blijft je website actueel en werken we continu aan de vindbaarheid van je website. Onderwerpen die vaak gebruikt worden zijn o.a. actualiteit, blogs, opgeleverd werk of tips. Wanneer de behoefte er is om ook persoonlijk over te komen worden medewerkers in beeld gebracht.

Content ondersteuning afnemen?

Aan de hand van een zogenaamd content abonnement bepalen wij hoe wij jou hier het beste mee van dienst kunnen zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Hulp nodig bij je content?

Neem contact op

Ons team