Front-end developer / designer

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als front-end developer? Wil jij binnen ons gemotiveerde team samen bouwen aan websites, portalen en e-commerce oplossingen? Bij Dunique werken we voor uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast is er bij ons de ruimte om jezelf door te blijven ontwikkelen en te blijven werken met de nieuwste technieken.

Staat een motiverende en inspirerende werkomgeving hoog in het vaandel, maar vind jij tijd vrij maken voor gezelligheid en ontspanning net zo belangrijk? Dan is deze functie voor jou!

Wat ga je doen?

Als front-end developer werk je samen met een designer en back-end developer aan het technisch realiseren van een website. Het webdesign vertaal je naar een responsive design, waarbij je gebruik maakt van HTML en CSS. Om gestructureerd en overzichtelijk te werk te kunnen gaan gebruiken wij SCSS. Voor de interactie maak je gebruik van diverse JavaScript en JQuery libraries (bijv. Alpine.js, tinyslider).

Omdat we hier graag samenwerken heb je afstemming met een designer over de (on)mogelijkheden van een design. Daarnaast werk je nauw samen met een developer zodat front- en backend goed op elkaar aansluiten. Dat noemen we teamwork!

Naast het technisch realiseren van nieuwe websites, werk je ook met het team aan het doorontwikkelen van bestaande websites en het uitvoeren van supportwerkzaamheden.

Technieken en tools:

HTML / JavaScript / CSS (SCSS) / NPM / Gulp.js / Git / Bitbucket / PHPStorm / Visual Studio Code / Adobe CC / Microsoft / Trello

Meer weten of solliciteren?

Stuur een e-mail naar vacatures@dunique.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

De gezichten achter Dunique