Webdeveloper / ontwikkelaar

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het technisch realiseren van websites? Wil jij binnen ons gemotiveerde team samen bouwen aan websites, portalen en e-commerce oplossingen? Bij Dunique werken we voor uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast is er ruimte om jezelf door te blijven ontwikkelen en te blijven werken met de nieuwste technieken.

Staat een motiverende en inspirerende werkomgeving hoog in het vaandel, maar vind jij tijd vrij maken voor gezelligheid en ontspanning net zo belangrijk? Dan is deze functie voor jou!

Wat ga je doen?

Als developer werk je samen met een front-end developer aan het technisch realiseren van een website. Bij Dunique werken wij veelal met ExpressionEngineCMS, een open source content management systeem, gebaseerd op PHP. Vanzelfsprekend helpen je collega’s je om dit CMS systeem snel eigen te maken.

Naast het technisch realiseren van nieuwe websites, werk je ook met het team aan het doorontwikkelen van bestaande websites, (API) koppelingen realiseren met externe systemen en het uitvoeren van supportwerkzaamheden.

Technieken en tools:

PHP / MySQL / Webpack / HTML / JavaScript / JQuery / CSS (SCSS) / NPM / Git / Bitbucket / PHPStorm / Visual Studio Code / Microsoft / Trello

Meer weten of solliciteren?

Stuur een e-mail naar vacatures@dunique.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De gezichten achter Dunique