Webshop voor I Luf Lola

Lola, de struisvogel afkomstig uit het creatieve brein van kunstenares Ilonka Modderkolk, bracht bij velen een glimlach op het gezicht. De reactie ‘I luf Lola!’ bracht haar op het idee om met haar kunst de wereld een stukje vrolijker te maken. En dat door middel van een webshop, waarin ze haar productlijn ‘I Luf Lola’ op de markt aanbiedt.

  • Producten in stijl van Lola

    Kunst en design producten in een productlijn met een verhaal.

  • Overzichtelijke webshop

    Producten worden overzichtelijk getoond en kunnen eenvoudig besteld worden.

Webshop

De vraag: een eenvoudige webshop

Lola, het roze struisvogeltje dat rond Pasen per ongeluk vanuit Afrika in Nederland terechtkwam, komt tot uiting in verschillende producten. Broodtrommels, koffertjes, dekens en meer leuke spullen voor in huis zijn voorzien van het vrolijke kunstobject. Deze producten wil Ilonka door middel van een eenvoudige webshop online verkopen. Om zo anderen aan te steken met een hoop vrolijkheid!

Ontwerp van de webshop

Bij het ontwerpen van de webshop is ervoor gezorgd dat de stijl van de productlijn goed terugkomt. De kleurstelling is dan ook heel bewust gekozen. Dit resulteert in herkenbare kleuren in de header en verder vooral een hele rustige omgeving die niet afleidt. Zo komen de producten het beste tot hun recht.

Bekijk de webshop!

Ontwerp in stijl

Het is belangrijk om in de stijl van de webshop, de stijl van de productlijn terug te laten komen. Zo krijg je eenheid en een herkenbaar uiterlijk.

Lotte Roetert

Eenvoudige webshop in ExpressionEngine

De webshop van I Luf Lola hoefde niet zo groot en ingewikkeld. Voorraad bijhouden of koppelingen met externe systemen zijn hier niet aan de orde. Daarom is gekozen voor de webshopmodule van ExpressionEngineCMS. Dit CMS heeft namelijk een geweldige mogelijkheid voor het bouwen van wat eenvoudigere webshops, middels een store module! De shop is hiermee overzichtelijk gemaakt en er kan eenvoudig besteld worden.

Eenvoudig winkelen en afrekenen

Bij verschillende producten zijn mogelijkheden tot het kiezen van maten of kleuren. En afrekenen? Dat kan dankzij een integratie van het betaalprovider Mollie. Daardoor kan er eenvoudig worden afgerekend met o.a. iDeal.

Store module

Ook een webshop beginnen?

Er is tal aan mogelijkheden. We helpen je graag bij de keuze van het juiste CMS en bij het ontwerpen van een webshop die bij je past. Neem contact op om de eerste stap te zetten!

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor