Magento webshop KlaverDrie

Vraag van KlaverDrie

KlaverDrie was op zoek naar een oplossing om hun schoonmaakartikelen online aan te bieden. Hierbij stond vooral het gebruikersgemak hoog in het vaandel. Om dit te bereiken moest de website onder andere aan de volgende functionaliteiten voldoen:

  • Zoekfunctionaliteit om gewenste product snel te kunnen vinden
  • De afgelegde route om bij het juiste product te komen zo kort mogelijk maken. Duidelijke, gestructureerde navigatie is hiervoor leidend

Gebruikersvriendelijke Magento webshop

Geheel in het thema hebben we een fris en overzichtelijk design gemaakt, waarbij ook goed gekeken is naar de user experience. Klanten moeten hun producten snel en makkelijk kunnen vinden, zonder al te veel poespas. Zo hebben we een mega-menu in het design opgenomen. Dit maakt het mogelijk in één oogopslag te zien welke producten er op de webshop worden verkocht. Het menu is handig opgedeeld in categorieën. Bevindt de gebruiker zich op de detailpagina van een specifiek product, dan kan hij of zij via het kruimelpad gemakkelijk weer terug navigeren.

Vooral ideaal voor de zakelijke markt, zijn de staffelprijzen die nu op de webshop beschikbaar zijn. Zo kan men altijd voordelig inkopen doen. Een andere handige toevoeging is ‘onlangs bekeken producten’: een handig geheugensteuntje voor de bezoeker. Bekijk het resultaat hier.

Koppeling met boekhoudsysteem moederbedrijf DROS

KlaverDrie is een aftakking van het Apeldoornse DROS Schoonmaakdiensten. De opdrachtgever gaf als wens aan dat een overkoepelend boekhoudsysteem wenselijk was. Wij hebben hiervoor een externe koppeling tussen de twee systemen geplaatst: Exact. Exact zorgt ervoor dat alles wat in het boekhoudsysteem komt, ook naar Magento gaat. Aan de andere kant zorgt het ervoor dat alles wat in Magento aan orders en gebruikersdata komt, ook weer naar het boekhoudsysteem wordt gestuurd. Kortom, het zorgt dat de webshop en het boekhoudsysteem in sync blijven met elkaar.

Over KlaverDrie

KlaverDrie heeft met ruim 2.000 schoonmaakartikelen op voorraad een uitgebreide collectie voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. De webshop heeft onder andere handdoekpapier, schrobmachines, toiletpapier en dispensers in haar assortiment zitten.

Meer weten over een webshop?

Ook een gebruiksvriendelijke webshop?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor