Nieuw logo en vernieuwde website voor Groene Tomaat

Een opfrisser, dat wilde de eigenaar van Groene Tomaat Marketing graag. Een gloednieuw logo én een opgefriste website! Beide zijn in lijn met een door ons uitgewerkt concept.

  • Concept als kapstok

    Alle uitingen staan in het teken van wat het bedrijf wil uitstralen: groeimarketing!

  • Overzichtelijke website

    Waar je snel en eenvoudig bij de juiste informatie komt.

Verfrissend concept

Als ‘kapstok’ om de uitingen aan op te hangen, hebben we een concept ontwikkeld. De uitingen staan in het teken van groeimarketing. Het woord ‘groeien’ of ‘groeimarketing’ vind je overal terug. Dat is waar het bedrijf zich op richt en daarom is dit begrip altijd in het achterhoofd gehouden bij het maken van uitingen.

De vraag: een nieuw logo

Het logo van Groene Tomaat mocht in een nieuw jasje worden gegoten. Uiteindelijk is er gekozen voor het logo waarin er aan de letter ‘G’ een pijltje zit dat omhoog wijst, wat voor groei staat. Bovendien zit er bovenaan een kroontje, dat zorgt dat het geheel een tomaat vormt. Een groene tomaat!

De vraag: vernieuwde website

Net als het logo heeft de website een compleet redesign gekregen. Het mocht, behalve wat frisser, ook overzichtelijker. Waar je op de vorige website nog wel eens kon verdwalen in alle informatie, vind je op de vernieuwde website snel wat je zoekt. We hebben de vier diensten een prominente plek gegeven. De overige informatie vind je elders op de website.

Content kon deze klant zelf verzorgen. Wij hebben aangeleverde tekst op de website geplaatst. Overigens hebben we ook projecten gedaan voor andere klanten, waarbij we de content zelf redigeren. Zoals R&F Relatiegeschenken, VWN en HUT.

Foto’s

Om de website persoonlijker te maken, is deze voorzien van foto’s van de eigenaar. Hiervoor hebben we extern een fotoshoot geregeld. Naast persoonlijke foto’s, is de website voorzien van quotes van personen met wie Groene Tomaat gewerkt heeft. Tot slot zijn er, om actie te stimuleren, call-to-actions toegevoegd. Deze zijn voor elke pagina passend gemaakt.

Over Groene Tomaat

Groene Tomaat is een marketingbedrijf dat zich richt op groeimarketing. Het bedrijf biedt begeleiding op gebied van acquisitie en relatiemanagement. Stap voor stap verbeteren met de focus op goede inhoud. Centraal staat de Groene Tomaat-methode.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor