Dunique bestaat 15 jaar!

Patrick Beumer
13 Januari 2021
Geschreven door: Patrick Beumer

Ja, sinds 1 januari j.l. bestaat Dunique alweer 15 jaar. In die tijd hebben wij veel mooie projecten mogen opleveren voor uiteenlopende klanten en ook een hoop lol gehad met elkaar. Hoog tijd voor een korte terugblik over het ontstaan en bestaan van Dunique.

Het begin van Dunique

In 2006 geboren als het zusje van Suneco in Heerde. Zo konden wij naast het realiseren van websites, ook onze klanten voorzien van een huisstijl en andere offline uitingen. Bij beide bedrijven werkten namelijk dezelfde personen. In 2012 kozen wij ervoor om de volledige dienstverlening (online én offline) als Dunique full service communicatiebureau aan te bieden. Voor onze klanten een stuk duidelijker en het gaf ons de kans om ons nog beter te positioneren. Dunique groeide uit tot een volwassen bedrijf met meerdere developers en designers.

In werkelijkheid was de ‘familie’ destijds nog groter. Onder de Walbeekgroep vielen in totaal zes ICT-gerelateerde bedrijven. Aan de Molenweg in Heerde werkten uiteindelijk zo’n 60 medewerkers. Het voelde als één grote groep collega’s, met jaarlijks het beroemde (en beruchte) weekendje weg. Iedereen die daar bij geweest is heeft daar hele mooie herinneren aan over gehouden.   

Als creatief bureau naar Apeldoorn

In februari 2019 verhuisden wij naar Apeldoorn. In Apeldoorn zijn wij verder gegroeid tot een creatief bureau met de focus op het ontwerpen van online- en offline communicatie-uitingen en het ondersteunen op het gebied van marketing.

De afgelopen twee jaar hebben wij vanuit Apeldoorn veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Zowel uit omgeving Apeldoorn als tot ver erbuiten. En natuurlijk zijn wij trots op het feit dat wij veel klanten hebben waar wij  al 5, 10 of zelfs 15 jaar mee samenwerken. Wij staan niet stil. Wij blijven creatief en online en groeien graag nog even door. Groei jij met ons mee?

Meer weten?

Neem contact op
Ook interessant
Alle items

Wij zijn Dunique