Dunique genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing 2020

Patrick Beumer
16 Oktober 2019
Geschreven door: Patrick Beumer

ERKENNING DOOR EIGEN ZAKELIJKE RELATIES

Dunique uit Apeldoorn is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Driesteden BUSINESS.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de regio Stedendriehoek en Noord-Veluwe, wordt in 2020 alweer voor de zesde keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Dunique is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

Dunique verzorgt voor uiteenlopende mkb-bedrijven een diversiteit aan communicatiemiddelen. Dat betreft online maar ook offline middelen, van websites en webshops tot advertenties, magazines of een nieuw logo. Hiermee helpt Dunique bedrijven hun DNA te vertalen in uitingen, zoals de klant wilt overkomen bij de doelgroep.

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel Klein en Groot, Groothandel, Automotive, IT & Communicatie, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening Klein en Groot, Horeca, Toerisme & Recreatie en ten slotte Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten worden tien sectorwinnaars (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en de winnaars van voorgaande verkiezingen. De finale is in het voorjaar van 2020.

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website.

Volg ons

Ook interessant
Alle items

Wij zijn Dunique