Dunique krijgt nieuwe meerderheidsaandeelhouder en bestuurder

Patrick Beumer
15 November 2018
Geschreven door: Patrick Beumer

Per 1 oktober 2018 heeft Dunique een nieuwe eigenaar gekregen. De heer P. Beumer heeft met zijn persoonlijke holding 75% belang gekregen in Dunique B.V.

Met deze transactie verandert er initieel weinig voor zowel klanten als medewerkers. De dagelijkse leiding was reeds informeel in handen van de heer P. Beumer. Formeel lag het bestuur in handen van de heren C. Wallet en A. Van de Beek van Walbeek Groep B.V.  Vanaf 3 november 2018 is P. Beumer Holding B.V. 75% eigenaar van Dunique B.V. en is de heer P. Beumer benoemd als enig bestuurder.

Walbeek Groep behoudt een belang van 25% in Dunique en wil daarmee haar vertrouwen in de toekomst van Dunique onderschrijven.

Nieuwe bestuurder Patrick Beumer en Christiaan Wallet (Walbeek Groep). Op de foto ontbrekend: Arend van de Beek

Over Dunique

Wij zijn een creatief bureau met de focus op het ontwerpen van online- en offline communicatie-uitingen. Het team van Dunique bestaat al sinds 2006 en wij hebben ons gespecialiseerd in de volgende diensten:

  • Weboplossingen;
  • Concept en vormgeving;
  • Drukwerk en promotie;
  • Marketing- en communicatiemiddelen

Wij werken veel samen met marketeers binnen een organisatie of met ondernemers die zelf verantwoordelijkheid dragen voor de marketing en communicatie van het bedrijf. De wensen van de ondernemer of marketeer vertalen wij met onze expertise naar verfrissende concepten en (online) oplossingen.

Patrick Beumer over Dunique en samenwerken

“In onze branche gaan ontwikkelingen razendsnel en zijn er tal van diensten die aansluiten op onze dienstverlening, maar die wij zelf (bewust) niet in huis hebben. Hiervoor werken wij regelmatig samen met partners, waaronder onze hostingpartner, tekstschrijvers en fotografen. En onze ontwikkelaars wisselen technische kennis uit met vakgenoten. Al deze samenwerkingen versterken uiteindelijk onze dienstverlening en het eindproduct van de klant. Om onze klanten nog meer en beter van dienst te zijn gaan wij samenwerkingen meer opzoeken.

Niet alleen met onze partners, maar ook zeker met de klant gaat samenwerken bij Dunique een betekenisvolle rol innemen. Wij betrekken onze klant graag bij het uitwerken van een concept of opdracht. De kennis van de klant aanvullen met onze expertise en zo op een efficiënte manier tot een passende oplossing komen.

Kortom: wij komen graag naast de klant zitten, zodat wij een verlengstuk kunnen zijn van de organisatie.”

Ook interessant
Alle items

Wij zijn Dunique