Verbeter de snelheid van je webshop

Tirza Braakman
04 November 2016
Geschreven door: Tirza Braakman

Je webshop is mooi, gebruiksvriendelijk en goed vindbaar in zoekmachines, maar de snelheid valt tegen. Hosting speelt een grote rol bij de snelheid van je webshop. Wij hosten al onze Magento webshops bij Byte en sinds kort bieden zij een nieuw hostingplatform aan: Hypernode.

Wat is Hypernode?

Hypernode is een nieuw hostingplatform ontwikkelt door Byte met als hoofdzaak snelheid, stabiliteit en veiligheid. Daarnaast is het voor developers ook makkelijk te beheren. Het is een volledig te beheren, schaalbare, geïsoleerde en uitbreidbare cloud-omgeving waarop een Magento shop enorm snel en makkelijk te beheren is.

Waarom Hypernode?

Zoals aangegeven is de hoofdzaak snelheid, stabiliteit en veiligheid. Door het gebruik van de nieuwste technologie (Nginx, Redis) hoeven er in plaats van 30 functies nog maar twee ondersteund te worden. Hypernode is geen traditioneel en generiek platform met als gevolg een flinke snelheidswinst. Gemiddeld worden webshops die op Hypernode draaien wel twee keer zo snel.

Een Hypernode is een geïsoleerde node. Bij een normale hosting heb je het risico dat je last krijgt van performance problemen of veiligheidslekken van je buren. Bij Hypernode ben je geïsoleerd van andere gebruikers en dit zorgt ervoor dat je hier geen last van hebt.

Soorten pakketten

Je hebt bij Hypernode keuze uit verschillende pakketten. De meest gekozen pakketten zijn Magento Grow en Magento Go Big. Welk pakket je nodig hebt is afhankelijk van de grootte van je shop en het aantal bezoekers. Om te kijken welk pakket het meest geschikt is voor jouw Magento shop kun je contact opnemen met ons, zodat we samen een geschikt pakket kunnen kiezen waar je webshop helemaal tot zijn recht komt.

Conclusie

Hypernode is een uitstekend pakket om je Magento webshop veilig en super snel op te laten draaien. Direct na overgang op het platform is je webshop een stuk sneller en door de geïsoleerde node heb je weinig tot geen last van performance problemen en veiligheidslekken.

Wil je meer informatie over wat Hypernode voor jou kan betekenen of samen met ons kijken welk pakket het meest geschikt is voor jouw Magento shop? Neem dan contact met ons op.

Ook interessant
Alle items

Wij zijn Dunique