Wij zijn verhuisd!

Patrick Beumer
19 Februari 2019
Geschreven door: Patrick Beumer

Op 11 februari 2019 was het zo ver: onze eerste werkdag vanaf onze nieuwe locatie in Apeldoorn.

Sinds 2007 zaten wij in het pand aan de Molenweg in Heerde. Hier deelden wij het pand samen met onze toenmalige zusterbedrijven. Na 12 jaar is aan deze periode nu een einde aangekomen.

In november van het afgelopen jaar informeerden wij al over de ontwikkelingen bij Dunique. Wij hebben sinds die tijd niet stil gezeten. Bij deze ontwikkelingen past een nieuwe locatie met ruimte om door te groeien. Zodoende zijn wij eind vorig jaar ook op zoek geweest naar een nieuw kantoor op een passende locatie.

Nieuwe locatie in Apeldoorn

In januari vonden wij onze nieuwe locatie aan de Tweelingenlaan in Apeldoorn die aan al onze wensen voldeed. Het mooie was, in februari konden wij er al in! Dat het allemaal zó snel zou gaan hadden wij niet verwacht, maar inmiddels zitten we al weer een week op onze nieuwe werkplek. In het nieuwe kantoorpand op bedrijventerrein Apeldoorn Noord zijn wij gevestigd aan de Tweelingenlaan 57 op de bovenverdieping.

Ons nieuwe interieur

Op onderstaande foto’s is te zien hoe wij ons nieuwe kantoor hebben ingericht. Maar onder het genot van een heerlijk bakje koffie (of wat anders) is iedereen welkom om onze nieuwe werkplek te komen bekijken. Graag tot snel aan de Tweelingenlaan!

PS: Sinds december hebben wij ook een nieuw telefoonnummer, namelijk 085 130 49 16

Volg ons

Ook interessant
Alle items

Wij zijn Dunique