Single page website voor Bed & Breakfast uit Zwolle

Voor Kort Jakje, een Bed & Breakfast uit Zwolle, hebben wij een single page website gerealiseerd. De gezellige sfeer van deze stijlvolle B & B speelt een belangrijke rol op de website. Dit hebben wij bereikt door met grote foto’s te werken en deze aan te vullen met speelse elementen naast de teksten. Door de fotogalerij krijg je alvast een voorproefje van je unieke overnachting.

  • Single page

    Op één pagina navigeren naar dat wat jij zoekt. Eenvoudig en snel.

  • Sfeerimpressie

    De website laat je meteen de gezellige sfeer van het B&B proeven.

Single page website

Eenvoudig reserveren via de site

De website beschikt over een agendafunctionaliteit. Bezoekers kunnen dan gelijk zien welke data nog beschikbaar zijn. Ook reserveren wordt je makkelijk gemaakt, via de grote rode knop in het menu kan te allen tijde een contactformulier worden ingevuld.

Bekijk de website!

Over Kort Jakje

Stijlvolle Bed & Breakfast midden in de binnenstad van Zwolle. Het voormalige pakhuisje biedt plaats aan 2 á 3 personen.

Single page website geschikt voor jou?

Een single page website, ook wel one page website genoemd, is een mooie, visuele oplossing voor websites die relatief weinig tekst bevatten. Omdat de site maar uit één enkele pagina bestaat, is er weinig content nodig en kun je met veel foto’s en illustraties een hele sfeervolle website neerzetten. Een single page website is het perfecte visitekaartje of uithangbordje voor relatief eenvoudige zakelijke, persoonlijke of productwebsites.

Geïnteresseerd na het bekijken van dit project?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor