Marketing & strategie

Je producten of diensten zijn goed, dat weet je zelf. Maar zijn jouw klanten daar ook al van overtuigd? Marketing gaat voor een groot deel om overtuigen. De doelgroep laten weten dat en vooral waaróm ze voor jou moeten kiezen. Dat kan door middel van verschillende campagnes, uitingen en kanalen. Laat ons weten welke boodschap jij wilt overbrengen!

Overtuigen

Je producten of diensten zijn goed, maar hoe komen je toekomstige klanten dat te weten? Er is bovendien een verschil tussen iets ‘weten’ en ergens van ‘overtuigd’ zijn. We gaan natuurlijk voor dat tweede! Met effectieve marketing kunnen we jouw klanten bereiken en raken. We denken graag met je mee over een passende campagne.

Je doelgroep ráken, dat is wat goede marketing doet

Uitwerken en uitvoeren

Aan Dunique heb je een betrouwbare, realistische en creatieve partner om mee te sparren. Daar komt altijd een tof idee uit, en dan wil je dat natuurlijk ook uitgewerkt en uitgevoerd zien. Natuurlijk kunnen we je campagnes ook vormgeven en opzetten. Sterker nog, deze kunnen we compleet voor je verzorgen. Van design tot tekst, van adverteren tot optimaliseren. We ondersteunen jouw campagne door middel van SEO en SEA, nieuwsbrieven en social media. Daarnaast is kunnen we je gedurende, maar ook na je campagne ondersteunen met jouw content. Waar ga jij voor?

Brainstormen met Dunique!

Bij Dunique zijn we gek op brainstormen! Dat is immers waar een sterke marketingcampagne mee begint. Samen met jou halen we naar boven wat jouw doelen zijn, welke media je wilt inzetten en wat de identiteit van jouw bedrijf is die je wilt uitstralen. Voor een brainstorm nodigen we je altijd graag uit bij ons op kantoor, waar we onder het genot van een goede kop koffie of thee mooie ideeën naar boven halen. Liever bij jou op kantoor? Natuurlijk kan dat ook! Het is jouw marketing, dus we doen het op jouw manier. Met de nodige input vanuit onze ervaring. Wie weet komen we beide tot mooie, nieuwe inzichten!

Hulp nodig bij het overtuigen van je doelgroep?

Neem contact op

Ons team