Realisatie webshop

Online shoppen is voor veel mensen een tijdrovende, maar populaire bezigheid. Het aantal webshops is enorm en vrijwel alle producten zijn inmiddels te koop via het wereldwijde web. De opkomst van webshops is door het gebruikersgemak en het grote aanbod van producten niet alleen gunstig voor de consument, maar ook een mooie kans voor jou als ondernemer.

Een succesvolle webshop begint natuurlijk bij een goed product en een goede marketingstrategie. Daarnaast is het belangrijk dat de je webwinkel gebruiksvriendelijk is en onder de aandacht komt van de doelgroep. Heb je hulp nodig bij het opstarten van je webshop? Wij helpen je graag!

Magento webshop

Voor de ontwikkeling van professionele webshops werken wij met het stabiele en succesvolle e-commercepakket Magento. Voor jou als webshop-eigenaar bevat Magento een ongekende hoeveelheid aan functionaliteiten die de verkoop van je producten zullen bevorderen. Maar bovenal: Magento is zeer gebruikersvriendelijk! Magento is overzichtelijk en makkelijk in gebruik, voor zowel jou als ondernemer als de eindgebruikers – jouw klanten.

Meer weten over Magento? Bekijk onze pagina over Magento.

Stap voor stap naar een Magento webshop

Als je eenmaal hebt besloten dat je een webshop wilt beginnen wil je natuurlijk zo snel mogelijk in de lucht. Natuurlijk doen wij er alles aan om dat voor je te realiseren. Het is echter van belang om een aantal stappen te doorlopen, zodat je webshop zoveel mogelijk aansluit op jou, je bedrijf en je wensen. Kort samengevat doorlopen we bij het maken van een Magento webshop de volgende stappen.

  1. Inventariseren gewenste functionaliteiten
    • Welke functionaliteiten moet je webshop sowieso bieden? Is er sprake van maatwerk of koppelingen met externe systemen of kunnen we gebruik maken van bestaande functionaliteiten? Hoe meer er geautomatiseerd kan worden hoe efficiënter ermee gewerkt kan worden.
  2. Ontwerp concept en design
    • Bij het maken van een design houden we rekening met jouw wensen, de gevraagde functionaliteiten en de mogelijkheden binnen Magento. Indien nodig maken we voorafgaand aan het design een conceptschets om de positie van verschillende functionaliteiten te kunnen afstemmen.
  3. Technische ontwikkeling
  4. Live-gang
    • Pas als jij tevreden bent én wij dat ook zijn gaat de webshop live. Spannend!

Eenvoudige webshop via ExpressionEngine

Een eenvoudige webshop nodig zonder al te veel functionaliteiten? Voor het realiseren van een simpele webshop gebruiken we naast Magento ook het ExpressionEngineCMS. Deze oplossing zetten wij voornamelijk in als het gaat om de verkoop van een standaard producten, waarbij de functionaliteiten van Magento overbodig zijn. Dit gaat natuurlijk niet voor elke webshop op. We adviseren je graag welk CMS het beste geschikt is voor jouw webshop.

Meer weten over ExpressionEngineCMS? Bekijk onze pagina over ExpressionEngine.

Een webshop laten ontwikkelen?

Wil jij een webshop laten ontwikkelen en ben je benieuwd wat Dunique hierin kan betekenen? Neem dan contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden van webshops kunnen bespreken.

Ook een gebruiksvriendelijke webshop?

Neem contact op

Ons team