Website en logo voor Lengtesverzenden.nl

Bij Elst Transport zijn ze ambitieus en zitten ze vol mooie plannen om te groeien. Vanuit die drive heeft Elst Transport het concept Lengtesverzenden.nl bedacht; een platform waarop je voordelig de verzending van langwerpige pakketten kunt regelen. Aan ons de opdracht het logo te ontwerpen, het platform te ontwerpen én te bouwen en mee te denken over het online in de markt zetten ervan.

  • Tarieven overzicht

    Overzichtelijk de tarieven weergeven

  • Gemakkelijk aanmelden

    Op het platform kan de klant direct eenvoudig zijn pakket aanmelden

  • Koppeling met plansysteem van de klant

    Aanmeldingen komen automatisch in het planningsysteem van MendriX

Website en logo

Logo ontwerp

Na een sessie met de klant zijn onze designers aan de slag gegaan met het logo. Het logo moet uitstralen wat het bedrijf doet, wat hun business is. Daarom is het zó ontworpen, dat het zowel een langwerpig pakket uitstraalt, als een vrachtwagentrailer. De letters zijn bovendien cursief gemaakt, om de snelheid uit te beelden. Er zit vaart in.

En omdat Lengtesverzenden.nl onderdeel is van Elst Transport, is dezelfde oranje kleur als bij Elst Transport gebruikt. Voor toch wat eigen identiteit en uitstraling, is het oranje gecombineerd met een donkerblauwe kleur.

Logo

Website: voor particulier en zakelijk

De website moet zowel particulieren als de zakelijke klant aanspreken. Daarom worden beide doelgroepen specifiek benoemd. Bij binnenkomst op de website worden meteen de tarieven duidelijk en is het mogelijk om direct een order te plaatsen. Overzichtelijk en duidelijk!

Bekijk de website

Verwachting

 

De site geeft daarnaast direct een helder beeld van wat je kunt verwachten. Tarieven en meerprijzen zijn direct zichtbaar en het tijdspad staat met iconen en tekst duidelijk beschreven. Ook kun je inzien welk soort producten Lengtesverzenden.nl allemaal kan vervoeren. Van ski’s en parasols, tot ladders en bouwmaterialen.

Website

Koppeling met MedriX en betaalsysteem

Wat dit platform zo eenvoudig in het gebruik maakt, is dus dat je direct je pakket kunt aanmelden. Via iDeal kun je eenvoudig direct betalen. Hiervoor is een koppeling met het betaalsysteem van Mollie ingezet.

Dankzij een koppeling met MendriX (het al gebruikte softwarepakket bij Elst Transport), komt de aanmelding binnen om automatisch verwerkt te worden in de planning. Super handig.

Betaal-methode

De vestiging in Apeldoorn, dat zijn onze buren, maar ook in het mooie Zuiden van het land komen wij graag langs om samen te brainstormen voor een nog groter succes. Een prachtige samenwerking!

Patrick Beumer

​Social media promotie

Natuurlijk moesten we het platform na lancering ook bekendmaken. Hiervoor zijn diverse social media kanalen ingezet zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Vanuit Elst Transport (zowel het bedrijf als de medewerkers) bestond er al een groot netwerk zodat we Lengtesverzenden.nl direct bij een groot publiek onder de aandacht konden brengen.

Social stramien

Over Lengtesverzenden.nl

Lengtesverzenden.nl is een platform waar de particuliere én zakelijke klant langwerpige pakketten kan aanmelden voor verzending. Waar veel pakketdiensten pakketten langer dan 2 meter niet kunnen verzenden, kan Lengtesverzenden.nl dit wel. Lengtesverzenden.nl is onderdeel van Elst Transport, specialist in transport voor de bouw en industrie.

Een eigen portaal bouwen?

Neem contact op
Wij werken onder andere voor