SEO en SEA

De beste plek om een lijk te verstoppen is op de tweede pagina van de zoekresultaten op Google

SEO (Search Engine Optimization) is een vereiste voor iedere website. Een zoekmachine die jouw site bezoekt mag nooit gehinderd worden door technische drempels, mankementen of verkeerde tekstuele invulling. Bij het realiseren van nieuwe websites houden wij natuurlijk al rekening met seo-richtlijnen op gebied van vormgeving en technische inrichting, maar de juiste invulling is van levensbelang als je op een mooie positie in Google gezien wilt worden. Ook daarin adviseren we je graag. 

SEO - Optimaliseren voor zoekmachines

Om meer bezoekers naar je website te leiden, is het zaak dat je website goed gevonden wordt door zoekmachines zoals Google. Op basis van een continue veranderend algoritme bepaalt Google de ranking van je pagina’s in de zoekresultaten. Anders dan sommige mensen denken, wordt er bij het bepalen van de ranking van de zoekresultaten niet alleen gekeken naar de teksten op je website. Zo wordt er onder andere gekeken naar het toepassen van je zoektermen in kopjes, de menustructuur en prestaties van je website in het algemeen, zoals bijvoorbeeld de snelheid.

Teksten optimaliseren door Dunique

Wij vinden het belangrijk dat je website gezien wordt. We kunnen je helpen beter zichtbaar te worden door samen een plan de campagne op te stellen, waarin wordt bepaald welke aanpassingen je website nodig heeft om deze helemaal seo-vriendelijk te maken. Denk daarbij aan het bepalen van de juiste zoekwoorden en herschrijven van de teksten. Wij maken daarbij gebruik van een tool om het maximale uit de content te halen, waardoor je teksten helemaal zoekmachine-proof zijn. 

Om teksten te optimaliseren voor je website zijn onderstaande stappen belangrijk:

  • Stel je onderwerpen vast
  • Zoektermen vaststellen
  • Content schrijven/herschrijven

Uiteraard kunnen we je in alle stappen van dienst zijn. Uitgebreidere informatie over deze stappen lees je ook in onze blog over teksten optimaliseren in drie stappen.

SEA - adverteren op zoekmachines

Wil je snel bovenaan staan op Google? Om bijvoorbeeld een nieuwe dienst of product te promoten? Dan is Google AdWords het antwoord. Wij helpen je bij het opzetten en beheren van AdWords Campagnes en alles wat hierbij komt kijken.